Vortex Precision Matched 34 mm Rings (Set van 2) 32mm hoog

Vortex Precison Matched 34 mm Rings zijn met precisie vervaardigde montageringen voor een richtkijker met 34mm buis. De ringen worden tijdens het productieproces altijd per paar bij elkaar gehouden...

Standaard levertijd

1 dag

€ 265,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Vortex Precison Matched 34 mm Rings zijn met precisie vervaardigde montageringen voor een richtkijker met 34mm buis. De ringen worden tijdens het productieproces altijd per paar bij elkaar gehouden om perfectie te garanderen. Ze worden gemaakt van USA 7075 T6 Billet Aluminium en voorzien van een speciale Type III Coating waardoor ze bestand zijn tegen de meest zware terugslag. Het midden van de richtkijker komt met deze ringen op 32 mm boven de rail. De ringen zijn geschikt voor weaver/picatinny rail.
 

Betrouwbare Vortex Precison Matched 34 mm Rings

De Vortex Precison Matched richtkijker ringen zijn speciaal ontwikkeld om er zeker van te zijn dat uw richtkijker op een betrouwbaar oppervlak is geïnstalleerd. Ze zijn geschikt voor vrijwel elke schutter voor het nemen van een betrouwbaar schot. De ringen zijn gemaakt door de experts van Vortex met behulp van de langdurige en betrouwbare materialen. Hun jarenlange ervaring in de schietwereld is het gevolg van hun toewijding aan hedendaagse schutter. Dit heeft geresulteerd in deze zeer betrouwbare en duurzame Vortex Precison Matched richtkijker ringen. Deze Precison Matched montageringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en tevens voor een 30mm, 34mm en 35mm buis richtkijker.
 

Aanbevolen Torque specificaties:

  • Basis Klem Hex Nut: 45-50 in/lbs
  • Ring schroeven: 15–18 in/lbs

 

De ringen worden verkocht per paar.

 

Levering:

  • Vortex Precison Matched 34 mm Rings (Set van 2) 32mm hoog
  • 4x Schroef
  • 1x Torx sleutel
  • 1x Verpakking
 
Merk: Help Vortex
Type accessoire: Help Richtkijker Montage
Kleur: Help Zwart
Materiaal: Help Metaal
Geschikte voor Buisdikte: Help 34 mm
Gewicht (per ring): Help 70 Gram