Survival Gear PRO - Survival & Outdoor verrekijkers voor Professionals.

Verrekijkers PRO - De compacte verrekijker uit de Kowa Genesis XD serie zijn werkelijk een technisch hoogstandje. Zij behoren dankzij de Prominar XD 4-lenzen systeem bij de top van Kowa en overige A-merken verrekijkers. Dankzij het gebruik van de allerbeste materialen hebben deze PRO-verrekijkers een superhelder en haarscherp beeld, zeer breed gezichtsveld en zijn ze al scherp te stellen vanaf 1,5 meter. De verrekijker voor de Professional.

De Vortex Razor HD serie verrekijkers is de meest ultieme combinatie van geavanceerde technologie met de beste componenten. Kleiner, lichter, nog helderder en sterker dan ooit tevoren. De prisma's worden door vortex met de hand geselecteerd. Het Premium High Density glas zorgt voor een ongeëvenaarde resolutie en kleur voor hoge resolutie beelden.

Bent u op zoek naar de naar de ultieme lange afstand verrekijker? Dan is de Vortex Kaibab HD 15x56 Verrekijker zeker de oplossing. Deze ultieme long-range binocular is speciaal ontworpen voor outdoor liefhebbers die van plan zijn om hun verrekijker met een statief te gebruiken op grote open landschappen en zeer grote afstanden. Hiermee zult u het kleinste detail kunnen zien dankzij de buitengewone helderheid van deze Kaibab HD verrekijker. Een overzicht van alle verrekijkers vindt u op deze pagina.Weergave:


Bezig met laden...