Top

betaalmogelijkheden

Betalen op SurvivalGigant.nl kan via iDeal, PayPal, Mistercash, Belfius Direct Net, KBC/CBC (Voor België), Sofort Banking en Giropay (voor Duitsland), EPS (voor Oostenrijk) of Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving). Je kunt dit tijdens het winkelproces aangeven.

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor onze betaalmethodes, m.u.v. PayPal waarvoor 3,5 % kosten berekend worden en voor EPS en Giropay waarvoor 1,5% kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten worden automatisch berekend in je winkelwagen en zijn meteen zichtbaar tijdens het bestelproces.

Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen bij afhalen in Ittervoort. Dit is alleen na afspraak mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.


Onderstaand zie je de beschikbare betaalmethodes bij SurvivalGigant:

Betaalmethoden Survivalgigant

Waarom worden er kosten in rekening gebracht bij een PayPal-betaling?

Een PayPal-betaling kost je niets, maar voor ons als zakelijke klant worden er 3,4% + € 0,35 in rekening gebracht als je een bestelling bij ons doet. Wij tellen hier 3,5 % voor. Voor de betaalsystemen EPS en Giropay worden 1,5% kosten berekend. Wil je kosten op de betalingsoptie voorkomen? Neem dan een van de andere betaalopties, want deze zijn allemaal gratis.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice