Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 Richtkijker, EBR-2C MOA Dradenkruis

LET OP: Deze Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 FFP Richtkijker, EBR-2C Dradenkruis (MOA) is uit het assortiment gehaald en vervangen door deze Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 FFP Richtkijker, EBR-7...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 2.999,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

LET OP: Deze Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 FFP Richtkijker, EBR-2C Dradenkruis (MOA) is uit het assortiment gehaald en vervangen door deze Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 FFP Richtkijker, EBR-7C Dradenkruis (MOA)
De Gen II 4.5-27x56 Richtkijker in EBR-2C MOA Dradenkruis uit de Razor HD serie van Vortex is speciaal ontworpen en gebouwd voor het kiezen van precisie lange afstandsschoten in extreme omgevingen. De nieuwe koploper in de race voor ultieme precisie en lange afstand optiek. Deze Razor HD Gen II 4.5-27x56 is voorzien van een 6 x zoombereik en een 34 mm vliegtuig-grade aluminium buis. De Razor HD Gen II 4.5-27x56 heeft een geavanceerde L-Tec turret systeem, plus een groot aantal extra krachtige functies voor deze state-of-the-art richtkijker met dodelijke nauwkeurigheid.High End Richtkijker voor lange afstanden

De Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 Richtkijker heeft de kenmerken die ook gevonden worden in High End richtkijkers van andere topmerken. De prijs van deze richtkijker ligt echter een stuk lager. In de eerste plaats is hij gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. De Premium HD (High Density) lenzen zijn zorgvuldig uitgezocht en met precisie vervaardigd wat resulteert in de meeste ultieme heldere beelden en kleurechtheid. De XRPlus full multi-coatings op de lenzen zorgen voor de meest hoge resolutie en maximale lichttransmissie. Dankzij de extreem sterke ArmorTek coating worden de externe lenzen beschermt tegen krassen, olie en vuil. Tot slot is de richtkijker gevuld met Argon gas wat hem 100% waterdicht, stofdicht en nevelvrij maakt.

Extra krachtige functies Razor HD Gen II 4.5-27x56 Richtkijker

 • APO System - Het Apochromatische objectief systeem gebruikt index-matched lenzen om de juiste kleur te corrigeren over het hele zichtbare spectrum.
 • Optically Indexed Lenses - Optisch geïndexeerde lenzen optimaliseren de beeld scherpte en zorgen voor een helderheid van rand tot rand
 • Plasma Tech - biedt ongeëvenaarde duurzaamheid van coating en prestaties.
 • First Focal Plane dradenkruis - De verhouding van het dradenkruis blijft in verhouding tot het gezoomde beeld. Constante subtensions zorgen voor accurate holdover and ranging op alle vergrotingen. Dit in tegenstelling tot een SFP-dradenkruis waarbij holdover and ranging alleen accuraat zijn op de hoogste vergroting.
 • Glasgeëtst dradenkruis - maakt een ingewikkeld dradenkruis ontwerp mogelijk. Beschermd tussen twee lagen glas kan het nooit breken en zorgt het voor optimale duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Fast Focus Eyepiece - Snel en gemakkelijk scherp stellen van het dradenkruis.
 • Verlicht dradenkruis - Gemakkelijk toegankelijk aan de linkerkant van de turrets. Beschikt over elf intensiteitsniveaus van verlichting met uit posities tussen elke instelling. Maakt nauwkeurig richten met de Razor HD Gen II richtkijker ook mogelijk onder moeilijke omstandigheden met weinig licht.

EBR-2C MOA dradenkruis voor ranging en lange afstand schieten

Het EBR (Enhanced Battle Reticle) dradenkruis is gemaakt voor lange afstand schieten en ranging capaciteiten. Dit EBR-2C MOA dradenkruis kan worden gebruikt voor het effectief bepalen van afstanden, holdovers, wind correcties en volgen van bewegende doelen. Het ultra precisie en met laser in het glas geëtste dradenkruis, zorgt ervoor dat de MOA specificaties zijn gehouden aan de strakst mogelijke toleranties. Het fijne dradenkruis subtentions in het midden van het EBR-2C MOA dradenkruis werden zorgvuldig gekozen om de optimale balans te vinden tussen precisie gericht schieten en situaties met weinig licht. Hiermee biedt de horizontale en verticale indeling van dit EBR-2C MOA dradenkruis u de mogelijkheid om ieder schot met precisie te berekenen.

EBR-2C versus EBR-1C dradenkruis

Uit onderzoek in alle merken lange afstands richtkijkers is gebleken dat het meest populaire dradenkruis type het EBR-2C dradenkruis van Vortex is. Dit EBR-2C is een zeer helder en duidelijk hold-over draadkruis met "Christmas tree hold points" aan de onderkant. Zoek je een schoner dradenkruis zonder deze hold-overpunten onderaan, dan kun je beter de Razor HD Gen II 4.5-27x56 met EBR-1C draadkruis nemen.

Maten:

L1: 366mm L5: 104mm
L2: 51mm    L6: 104mm
L3: 56mm    H1: 65mm
L4: 155mm H2: 46mm 

Kenmerken Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 richtkijker:

 • Premium HD (High Density) Lenzen
 • Apochromatisch Lenzensysteem (kleurcorrectie)
 • XRPlus full multi coatings
 • 34 mm buis uit één deel
 • Gemaakt van zeer sterk aluminium (ook gebruikt voor vliegtuigen)
 • Waterdicht, stofdicht en nevelvrij
 • ArmorTek coating
 • Schokbestendig
 • First Focal Plane Dradenkruis
 • Verlichte dot (11 kleurintensiteiten)
 • Kleurintensiteit dot vast te zetten

Levenslange VIP-Garantie van Vortex

Vortex garandeert onvoorwaardelijk levenslang een goedwerkend product. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door deze levenslange VIP garantie. Het maakt niet uit hoe het is gebeurd, wiens fout het was, of waar u het gekocht heeft. U kunt na de aankoop van deze Vortex richtkijker rekenen op onze Vortex VIP garantie!

Levering:

 • Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 Richtkijker
 • Zonnekap
 • Hex-sleutel
 • Lens doek
 • CR2032 Batterij

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 4.5-27x
Diameter objectief: Help 56 mm
Eye relief (oogafstand): Help 9,4 cm
Gezichtsveld op 100m: Help 8,4 m (4,5x) - 1,5 m (27x)
Buisdikte: Help 34mm
Lenscoating: Help Full multicoating
Lengte buis: Help 36,6 cm
Gewicht: Help 1375 g
Kleur: Help Brons
Montage lengte (mm): Help 366
Gasgevuld: Help Ja
Montering meegeleverd: Help Nee
Dradenkruis type: Help EBR-2C MOA Dradenkruis
Verlichting Dradenkruis: Help Ja
Instelbaarheid verlichting: Help 11 stappen
Dradenkruis kleur: Help Rood
Parallax instelling: Help 29 m (32 yards)
Max. Breedteverstelling: Help 90 MOA
Max. Hoogteverstelling: Help 90 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm): Help 1/4 MOA (7,25 mm)
Focal Plane: Help First Focal Plane (FFP)
Garantie: Help Levenslang
Handleiding richtkijker: Help Manual Vortex Razor HD Gen II richtkijkers
Handleiding dradenkruis: Help Manual EBR-2C MOA dradenkruis voor lange afstand schieten en ranging