Vortex Razor HD Gen II 3-18x50 Richtkijker, EBR-2C MRAD Dradenkruis

42000050 42000031 42000030 42000085 42000094 42210367

Verwachte levertijd

0 dag(en)

€ 2.499,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Gen II 3-18x50 Richtkijker uit de Razor HD serie van Vortex, met EBR-2C MRAD Dradenkruis is speciaal ontworpen en gebouwd voor het kiezen van precisie lange en middellange afstandsschoten in extreme omgevingen. De nieuwe koploper in de race voor ultieme precisie en lange afstand richtkijkers. Deze Gen II 3-18x50 richtkijker is voorzien van een 3-18x zoombereik en een 34 mm vliegtuig-grade aluminium buis. De Razor HD Gen II 3-18x50 heeft een geavanceerde L-Tec turret systeem, plus een groot aantal extra krachtige functies voor deze state-of-the-art richtkijker met dodelijke nauwkeurigheid.High End Richtkijker voor lange afstand schieten en ranging

De Vortex Razor HD Gen II 3-18x50 Richtkijker heeft de kenmerken die ook gevonden worden in High End richtkijkers van andere topmerken. De prijs van deze richtkijker ligt echter een stuk lager. In de eerste plaats is hij gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. De Premium HD (High Density) lenzen zijn zorgvuldig uitgezocht en met precisie vervaardigd wat resulteert in de meeste ultieme heldere beelden en kleurechtheid. De XRPlus full multi-coatings op de lenzen zorgen voor de meest hoge resolutie en maximale lichttransmissie. Dankzij de extreem sterke ArmorTek coating worden de externe lenzen beschermt tegen krassen, olie en vuil. Tot slot is de richtkijker gevuld met Argon gas wat hem 100% waterdicht, stofdicht en nevelvrij maakt.

Extra krachtige functies Razor HD Gen II 3-18x50 Richtkijker

 • APO System - Het Apochromatische objectief systeem gebruikt index-matched lenzen om de juiste kleur te corrigeren over het hele zichtbare spectrum.
 • Optically Indexed Lenses - Optisch geïndexeerde lenzen optimaliseren de beeld scherpte en zorgen voor een helderheid van rand tot rand
 • Plasma Tech - biedt ongeëvenaarde duurzaamheid van coating en prestaties.
 • First Focal Plane dradenkruis - De verhouding van het dradenkruis blijft in verhouding tot het gezoomde beeld. Constante subtensions zorgen voor accurate holdover and ranging op alle vergrotingen. Dit in tegenstelling tot een SFP-dradenkruis waarbij holdover and ranging alleen accuraat zijn op de hoogste vergroting.
 • Glasgeëtst dradenkruis - maakt een ingewikkeld dradenkruis ontwerp mogelijk. Beschermd tussen twee lagen glas kan het nooit breken en zorgt het voor optimale duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Fast Focus Eyepiece - Snel en gemakkelijk scherp stellen van het dradenkruis.
 • Verlicht dradenkruis - Gemakkelijk toegankelijk aan de linkerkant van de turrets. Beschikt over 11 intensiteitsniveaus van verlichting met uit posities tussen elke instelling.

EBR-2C MRAD dradenkruis voor ranging en lange afstand schieten

Het EBR (Enhanced Battle Reticle) dradenkruis is gemaakt voor lange afstand schieten en ranging capaciteiten. Dit EBR-2C MRAD dradenkruis kan worden gebruikt voor het effectief bepalen van afstanden, holdovers, wind correcties en volgen van bewegende doelen. Het ultra precisie en met laser in het glas geëtste dradenkruis, zorgt ervoor dat de MRAD specificaties zijn gehouden aan de strakst mogelijke toleranties. Het fijne dradenkruis subtentions in het midden van het EBR-2C MRAD dradenkruis werden zorgvuldig gekozen om de optimale balans te vinden tussen precisie gericht schieten en situaties met weinig licht. Hiermee biedt de horizontale en verticale indeling van dit EBR-2C MRAD dradenkruis u de mogelijkheid om ieder schot met precisie te berekenen.


Afmetingen Razor HD Gen II richtkijkers

Maten:

L1: 257mm L5: 15mm
L2: 71mm L6: 91mm
L3: 38mm H1: 59mm
L4: 150mm H2: 46mm

Kenmerken Vortex Razor HD Gen II 3-18x50 richtkijker:

 • Premium HD (High Density) Lenzen
 • Apochromatisch Lenzensysteem (kleurcorrectie)
 • XRPlus full multi coatings
 • 34 mm buis uit één deel
 • Gemaakt van zeer sterk aluminium (ook gebruikt voor vliegtuigen)
 • Waterdicht, stofdicht en nevelvrij
 • ArmorTek coating
 • Schokbestendig
 • Second Focal Plane Dradenkruis
 • Verlichte dot (11 kleurintensiteiten)
 • Kleurintensiteit dot vast te zetten

Levenslange VIP-Garantie van Vortex

Vortex garandeert onvoorwaardelijk levenslang een goedwerkend product. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door deze levenslange VIP garantie. Het maakt niet uit hoe het is gebeurd, wiens fout het was, of waar u het gekocht heeft. U kunt na de aankoop van deze Vortex richtkijker rekenen op onze Vortex VIP garantie!

Levering:

 • Vortex Razor HD Gen II 3-18x50 Richtkijker
 • Zonnekap
 • Hex-sleutel
 • Lens doek
 • CR2032 Batterij

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 3-18x
Diameter objectief: Help 50 mm
Eye relief (oogafstand): Help 9,4 cm
Gezichtsveld op 100m: Help 11,5-1,91 m
Buisdikte: Help 34mm
Lenscoating: Help Full multicoating
Lengte buis: Help 36,6 cm
Gewicht: Help 1318 g
Kleur: Help Brons
Montage lengte (mm): Help 366
Gasgevuld: Help Ja
Montering meegeleverd: Help Nee
Dradenkruis type: Help EBR-2C MRAD Dradenkruis
Verlichting Dradenkruis: Help Ja
Instelbaarheid verlichting: Help 11 stappen
Dradenkruis kleur: Help Rood
Parallax instelling: Help 23 m (25 yards)
Max. Breedteverstelling: Help 20 MRAD
Max. Hoogteverstelling: Help 35 MRAD
Klik-waarde op 100m (in mm): Help 0,1 MRAD
Focal Plane: Help First Focal Plane (FFP)
Garantie: Help Levenslang
Handleiding richtkijker: Help Manual Vortex Razor HD Gen II richtkijkers
Handleiding dradenkruis: Help Manual Razor HD Gen II 3-18x50 EBR-2C MRAD dradenkruis voor lange afstandsschieten