Yukon Digitale Nachtrichtkijker Photon RT 4.5x42 S met wifi

LET OP: Yukon Digitale Nachtrichtkijker Photon RT 4.5x42 S is definitief uit het assortiment gehaald. Voor alternatieven kunt u kijken in deze categorie Nachtrichtkijkers De Yukon Photon RT 4.5x42 ...

Verwachte levertijd

0 dag(en)

€ 619,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

LET OP: Yukon Digitale Nachtrichtkijker Photon RT 4.5x42 S is definitief uit het assortiment gehaald. Voor alternatieven kunt u kijken in deze categorie NachtrichtkijkersDe Yukon Photon RT 4.5x42 S is een digitale nachtrichtkijker voor de jager, die geschikt is voor gebruik zowel overdag als 's nachts. De Photon heeft een ingebouwde infrarood illuminator (instelbaar in 10 sterktes) die het mogelijk maakt om tot op 200 meter in complete duisternis te kunnen richten en schieten. Deze digitale nachtrichtkijker geeft zowel overdag als 's nachts een zwart-wit beeld weer. Het contrast van dit digitale beeld is aan te passen door middel van de draaiknop aan de bovenkant van de richtkijker. Deze knop is tevens te gebruiken om de zoomoptie, helderheid en infrarood in te stellen.

Photon RT serie met ingebouwde WIFI

Het bijzondere aan de Photon RT serie is de ingebouwde WIFI functie, met bijbehorende app. Deze installeert u op uw iPhone, iPad of Android smartphone. U kunt vervolgens live meekijken door de zoeker en daarnaast ook instellingen aanpassen. Denk hierbij aan o.a. de vergroting en opname-functie. Middels de opname-functie kunt u de beelden van uw Photon RT opnemen, zodat u deze later kunt terugkijken en kunt delen. De opnames worden opgeslagen op de Photon RT en kunnen via de micro-usb kabel of via de wifi worden overgezet op een pc.

Yukon Photon RT past op vrijwel elk wapen

De hoge schokresistentie van de Photon (tot 6000 joule) maakt het mogelijk om deze te gebruiken op uiteenlopende wapens waaronder ook luchtwapens. Door de 30mm tube, welke vaak ook standaard is bij veel richtkijkers, kan deze nachtrichtkijker op vrijwel ieder wapen worden gemonteerd. De Yukon Photon RT 4.5x42 S beschikt over een weaver rail montage, hiermee is het mogelijk om een additionele Illuminator toe te voegen. De extra beschikbare illuminators kunt u vinden bij optionele accessoires.

Stroomvoorziening en speciale lensdop

De stroomvoorziening van de Yukon Photon RT 4.5x42 S bestaat uit vier interne AA batterijen, waarmee u de nachtrichtkijker en illuminator tot vijf uur kunt gebruiken. De batterijen worden meegeleverd met de nachtrichtkijker. Ook wordt er een extra batterijhouder meegeleverd, wat het zeer eenvoudig maakt om de batterijen te wisselen. De lensdop is speciaal ontworpen om de lichttransmissie te verminderen. Bij roodwild is weinig lichttransmissie zeer belangrijk, omdat er zo geen onnodige schijnsels zijn wanneer de nachtrichtkijker in de hoogzit wordt gebruikt.

Zichtbare (rode gloed) en onzichtbare infrarood verlichting

De Yukon Photon RT is leverbaar in vier modellen: ten eerste maakt u de keuze tussen zichtbare (rode gloed) en onzichtbare infrarood verlichting. De S varianten beschikken over een LED 850 Illuminator en de gewone varianten over een LED 940 illuminator. Het licht welke de LED 850 verspreidt is wel zichtbaar voor mens en dier, het licht van de LED 940 is onzichtbaar voor mens en dier. Deze onzichtbaarheid resulteert wel in een kortere observatieafstand. Daarnaast is er een variant met 4.5/9 keer vergroting en 6/12 keer vergroting, met een hogere vergroting heeft een grotere observatieafstand. In onderstaande tabel vindt u alle verschillen tussen de 4 modellen.

Digitale Nachtrichtkijker Yukon Photon RT in 4 modellen

 

RT 4.5x42 S    

RT 4.5x42    

RT 6x50 S    

RT 6x50    

Vergroting

4.5/9

4.5/9

6/12

6/12

Lensdiameter (mm)

42

42

50

50

Gezichtsveld

4.3 (bij 4.5x

vergroting) 

4.3 (bij 4.5x

vergroting) 

3.3 (bij 6x

vergroting) 

3.3 (bij 6x

vergroting) 

Max. observatieafstand

(dier, 1,7m lang)

200

140

280

180

Golflengte infrarood

850

940

850

940

Zichtbare rode gloed?

Ja

Nee

Ja

NeeToepassing Yukon Photon RT

De Yukon Photon digitale nachtrichtkijker is ontwikkeld voor de jager die een betrouwbaar en nauwkeurig hulpmiddel wenst bij de jacht. Dankzij de smartphone app Wifi is de Yukon Photon RT-serie ook perfect voor samen jagen: uw mede-jager kan live meekijken door uw zoeker of u kunt de beelden opslaan en later delen. U kunt kiezen uit 6 verschillende digitale dradenkruizen in drie verschillende kleuren.Kenmerken van de Yukon Photon RT 4.5x42 S

 • Display type: LCD
 • Display resolutie: 640x480
 • Vergroting: 4,5x / 9x
 • Eye relief: 70mm
 • Exit pupil: 5mm
 • Dioptrie instelling: +/- 4
 • Resolutie: 38 lp/mm
 • Minimale detectieafstand: 10m
 • LED: 850nm (zichtbare rode gloed)
 • Geschikt tot kaliber: .375/6000 joules
 • Wi-Fi standaard: 802.11 b/g/n
 • Wi-Fi bereik (max): 15 meter
Yukon Photon RT 4.5x42 S afmetingen


Levering:

 • 1x Yukon Photon RT
 • 1x Extra batterijhouder
 • 1x Micro USB kabel
 • 1x Schoonmaakdoek
 • 4x AA-batterij
 • 1x Tas
 • 1x Handleiding
 • 1x Verpakking

Merk:

Yukon

Type:

Digitaal

Vergroting:

4,5x / 9x

Diameter objectief:

42mm

Oogafstand:

70mm

Exit pupil:

5mm

Dioptrie-aanpassing:

+/-4

Infrarood ingebouwd:

Ja

Op geweer te monteren:

Ja

WIFI-functie ingebouwd:

Ja

Kleur:

Zwart

Afmetingen:

421 x 98 x 72 mm

Gewicht:

870 gram

Beeldhoek:

4,3

Detectie Afstand:

200

Voeding:

4x AA batterij

Handleiding Photon RT:

Manual Yukon Photon RT digitale nachtrichtkijker met Wifi

Handleiding dradenkruis:

Manual Yukon Photon RT dradenkruis

Stream Vision App Android:

Manual Stream Vision App voor Android

Stream Vision App iOS:

Manual Stream Vision App voor iOS (Apple)