We zijn gesloten van zaterdag 3 t/m zondag 23 september in verband met onderhoud. Uw bestelling wordt maandag 26 september verwerkt.
Vortex V3XM Micro Magnifier 3x – Vergrotings-scope voor red dots

De V3XM Micro Magnifier 3x van Vortex biedt alle veelzijdigheid die serieuze schutters nodig hebben om hun red dot of holografische sight naar het volgende niveau te brengen. Hiermee vergroot u de ...

Standaard levertijd

1 dag

€ 399,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen

De V3XM Micro Magnifier 3x van Vortex biedt alle veelzijdigheid die serieuze schutters nodig hebben om hun red dot of holografische sight naar het volgende niveau te brengen. Hiermee vergroot u de red dot met maar liefst 3X. De V3XM is kleiner, lichter en sneller dan haar grotere broer, de VMX-3T Magnifier. Optisch is deze vergrotings-scope voor red dots zeer helder, ongelooflijk licht.

Montage en gebruik van de V3XM Micro Magnifier 3x 

Deze Vortex V3XM Micro Magnifier 3x is voorzien van een Quick-release mount of snelspanmontage, waarmee hij snel en eenvoudig bevestigd en verwijderd kan worden op uw weaver of picatinny rail. Hij is gebouwd op een Camlock, die met één directe druk het vergrootglas in- en uitschakelt. Deze Micro 3x zorgt kan rechts- als linkshandigen worden gebruikt, dankzij de verstelbare flip mount. Flip omhoog voor korte afstanden en flip omlaag voor langere afstanden. Hij heeft veel oogafstand om comfortabel te schieten. Met slechts 195,6 gram gemonteerd, zal het u zeker niet vertragen en voegt het nauwelijks gewicht toe aan uw wapensetup.

Kenmerken van Vortex V3XM Micro Magnifier 3x

  • Fully Multi-Coated: Verhoogt lichttransmissie met meerdere anti-reflecterende coatings op alle externe glasoppervlakken.
  • Schokbestendig: De robuuste constructie weerstaat grote terugslag en impact.
  • Waterdicht: De O-ring afdichtingen voorkomen dat vocht, stof en vuil kunnen binnendringen voor betrouwbare prestaties in alle omgevingen.
  • Nevelvrij: Nitrogen gas purging voorkomt intern beslaan over een brede range van temperaturen.
  • Flip-Up Mechanisme: Het Quick flip up/down mechanisme kan worden ingesteld voor een flip-up naar links of naar rechts. Voor snel op- en afmonteren.
  • Gasgevuld: Gasgevuld met o-ring verzegeling voor nevelvrije en waterdichte prestaties onder alle omstandigheden.Nieuwe generatie V3XM micro vergrotings-scope 3x voor red dots

Deze nieuwe generatie V3XM Micro vergrotings-scope 3x is veelzijdigheid wanneer u hem nodig heeft voor uw rode dot of holografische sight. Hij is ultra-compact, lichtgewicht en optisch zeer helder. Met de geïntegreerde Quick-release mount kunt u hem snel bevestigen en losmaken. D.m.v. de V3XM  Camlock schakelt u de magnifier met slechts één druk op de knop snel in en uit. De verstelbare flip mount is geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik en zorgt voor snelle montage en demontage. Kwam uw red dot vroeger te kort qua afstand, dan is dat nu verleden tijd, want met deze Micro 3x magnifier ziet u het beeld 3x vergroot en kunt u langere afstanden schieten.

Op welke red dot sights past de Micro Magnifier 3x?

De Micro Magnifier 3x past voor al onze red dot richtkijkers, maar kan parallax veroorzaken. De Micro3x werkt niet met prisma scopes (bijv. de Sparc AR en Spitfire’s) en ook niet met red dots die al een vergroting hebben.


De V3XM Micro Magnifier 3x is wel geschikt voor:

- Razor AMG UH-1
- Razor red dots
- StrikeFire II red dots

- Venom red dots

- Viper red dot
- Crossfire 2


Levering:

  • 1x Vortex Micro Magnifier 3x
  • 1x Lensdop
  • 1x Lensdoek
  • 1x 3mm Inbussleutel

Specificaties V3XM Micro3x Magnifier

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 3x
Diameter objectief: Help 22 mm
Lineair gezichtsveld: Help 11,6m per 100 yards (91m)
Lengte buis: Help 7,4 cm
Gewicht: Help 195,6 gram
Garantie: Help Levenslang