Vortex Holografische red dot Razor AMG UH-1

De Vortex Holografische red dot Razor AMG UH-1 is een nieuw type red dot sight met een revolutionair Holografisch scherm voor snelle doelbepaling. Dit nieuwe type red dot richtkijker met holografis...

Verwachte levertijd

25 dag(en)

€ 939,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Vortex Holografische red dot Razor AMG UH-1 is een nieuw type red dot sight met een revolutionair Holografisch scherm voor snelle doelbepaling. Dit nieuwe type red dot richtkijker met holografisch scherm geeft u de duurzaamheid en energie zuinigheid van een red dot met indrukwekkend zicht en absoluut geen vervorming. De revolutionaire FHQ™ Technology elimineert verdwaalde licht uitstoot bij weinig licht en voorkomt oculair schittering, zoals bekend bij andere holographic sights. Alle belangrijke onderdelen zijn naar beneden geplaats in een beschermde behuizing, dit maakt de AMG UH-1 duurzaam en extra beschermde behuizing overbodig. Middels de geïntegreerde quick release mount is de AMG UH-1 makkelijk te (de)monteren op een weaver of picatinny mount.
 

Holografische red dot van 1 MOA grootte

De Vortex AMG UH-1 heeft een holografisch dradenkruis met een 1 MOA grote dot. Dit is een semi cross dradenkruis met neutrale referentiepunten om te richten. De Razor AMG UH-1 is gemaakt om te gebruiken als 1/3 cowitness met de standaard irons op uw geweer. De AMG UH-1 heeft een auto shutdown van 14 uur, deze kan indien gewenst worden uitgeschakeld. Lichtbediening op de achterzijde maakt het makkelijk om aanpassingen te doen in het lichtniveau. De helderheid is in te stellen in 15 niveaus. Op het laagste belichtingsniveau is deze holografische red dot AMG UH-1 ook in de nacht te gebruiken.
 

Stroomvoorziening via CR123A batterij of oplaadbare batterijen via Micro USB poort

De Holografische red dot Razor AMG UH-1 maakt gebruikt van een CR123A batterij en heeft een gebruiksduur tot ongeveer 1500 uur. De batterij is gemakkelijk aan de zijkant te vervangen. Naast de CR123A kan er ook gebruik worden gemaakt van de LFP123A oplaadbare batterijen. Deze kunnen door de Micro USB poort worden opgeladen. RCR123A batterijen worden niet aangeraden, deze veroorzaken geen schade maar worden niet volledig opgeladen wat ervoor zorgt dat de prestaties van dit type batterij snel achteruit gaat.
 

Grootste pluspunten van de Vortex Huey

 • De sight picture van deze AMG UH-1 (bijgemaand Huey) is veel groter dan vergelijkbare modellen in de markt, een van de grote pluspunten van deze Huey
 • De Vortex UH-1 heeft de laagst waarneembare hoeveelheid thermische drift van alle wapen sights, holografische of projectie-type red-dots, die er op de markt verkrijgbaar zijn.
 • Deze Vortex Holografische Sight AMG UH-1 is nagenoeg onzichtbaar. Hij heeft de laagste “voorwaartse emissies” van alle holografische of projectie-type red-dot die we hebben getest. In geen-licht/weinig licht situaties is het menselijk oog dus niet in staat om de verlichting-diode van de “Huey” te detecteren.
 • Vortex heeft de AMG UH-1 zonder enig probleem getest op temperaturen van -40 graden tot + 60 graden. Hierdoor is hij zelfs geschikt voor elite militaire eenheden die onder dergelijke extreme omstandigheden willen schieten met een holografische wapen sight.
 • Interessant is ook dat de optiek van de UH-1 is voorzien van fully multicoated lenzen aan de voor- en achterkant. Mochten deze schermen deze breken, dan doet dat niets af aan de werking van de AMG UH-1 sight. De projectie van de red dot gebeurt namelijk allemaal binnen in de sight. 
   

Toepassing Holografische red dot Vortex Razor AMG UH-1

De Holografische red dot Razor AMG UH-1 kan gebruikt worden voor single Shooting maar komt het beste tot zijn recht wanneer er snel achter elkaar meerdere doelen moeten worden geraakt. De krasvaste XR plus fully multi-coated schermen en holografische elementen zijn ongelooflijk duurzaam en zorgen voor optimale lichttransmissie en indrukwekkend beeld. Deze Vortex Razor AMG UH-1 is zeer geschikt voor AR-geweren om te gebruiken als 1/3 cowitness met de standaard irons op je geweer. Daarnaast kan hij ook gebruikt worden op andere geweren, shotguns en pistolen.
 

Levenslange VIP-garantie Vortex Razor AMG UH-1

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.


 

Kenmerken van de Vortex Holografische red dot Razor AMG UH-1:

 • FHQ™ Technology (Revolutionaiere Fusion Hologram with Quantum Well Light Control)
 • XR full multi-coated lenzen
 • ArmorTek coating op de lenzen
 • Argon gas gevuld
 • Nevelvrij, water- en stofdicht
 • 1 moa dot
 • Schokvrij en waterproof
 • Parallaxvrij met ongelimiteerd eye relief
 • Geintegreerde Quick Release mount
 • Micro usb oplaadpunt
 • 14 uur auto shut-off


Levering:

 • Vortex Holografische red dot Razor AMG UH-1
 • CR123A batterij
 
Merk:   Vortex
Lengte buis:   8,9 cm
Gewicht:   334,5 g
Vergroting:   1x
Dot type:   holografische red dot
Dot grootte:   1 MOA
Dot kleur:   fusion hologram 
Intensiteitsniveaus dot:   15 niveaus
Max. Breedteverstelling:   150 MOA
Max. Hoogteverstelling:   200 MOA
Parallax Instelling:   Parallax vrij
Garantie:   Levenslang
Handleiding:   Manual Vortex Holografische red dot Razor AMG UH-1