Vortex Red Dot Richtkijker SPARC AR2 (SPC-AR2)

De Vortex SPARC AR2 is de vernieuwde versie met een batterij levensduur 50.000 uur. Een eenvoudige, snelle en effectieve red dot richtkijker van Vortex. Het is richten en schieten. Deze Sparc Ar is...

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 269,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Vortex SPARC AR2 is de vernieuwde versie met een batterij levensduur 50.000 uur. Een eenvoudige, snelle en effectieve red dot richtkijker van Vortex. Het is richten en schieten. Deze Sparc Ar is een duurzame, lichtgewicht en compacte red dot en leent zich voor vele wapens zoals automatische geweren, pistolen en geweren. De digitale, naar achter gerichte controleknoppen geven snelle toegang tot aan/uit en helderheid van de dot en zijn meteen zichtbaar vanuit de schietpositie. De Sparc Ar2 is uitgerust met een 2 MOA bright red dot voor een nauwkeurig punt van inslag en is zeer goed zichtbaar bij daglicht. De dot is instelbaar in 10 standen van helderheid. De laagste twee standen zijn night-vision compatible en kunnen dus 's nachts gebruikt worden. Wanneer u de red dot aanzet, keert deze automatisch terug naar uw laatste dot-instelling.

Pluspunten van de Vortex Red Dot Richtkijker SPARC AR2

De Vortex Sparc AR2 red dot heeft een onbeperkt oog reliëf en is parallax vrij, waardoor u deze snel op doel krijgt. De red dot is voorzien van multi-coated lenzen. Meerdere anti-reflecterende coatings op alle buitenoppervlakken van de lenzen vergroten de lichttransmissie. De body is gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen. Hij is waterdicht, waterproof en shockproof voor ultieme duurzaamheid en heeft een matte rubberen afwerking. De red dot maakt gebruik van een AAA-batterij en schakelt automatisch uit na 12 uur. De batterijduur is maar liefst 50.000 uur op helderheidniveau 6.

Toepassing Vortex Sparc AR2 red dot

Deze AR2 red dot is voor uiteenlopende doelen te gebruiken zoals het dienstwapen voor wetshandhaving, thuisverdediging en voor receationele doeleinden. Te monteren op vele wapens zoals automatische geweren, pistolen en geweren. Deze sparc kan tegen grote terugslag en is resistent tot .50 BMG kaliber.

Montage Sparc AR2

De modulaire Spacer Shim biedt twee verschillende montagehoogtes: lagere 1/3 co-witness (40 mm) en absolute co-witness (37 mm). Als u de mount voor absolute co-witness wilt monteren, kunt u de basis shim van 3 mm eenvoudig uit de montage verwijderen, zoals omschreven in de handleiding. Deze montages passen op een standaard weaver/picatinny rail.

De VMX-3T Magnifier wordt niet aanbevolen voor gebruik met deze Sparc AR2.

Kenmerken van de Vortex Red Dot Richtkijker SPARC AR2:

 • Full multi coating
 • Buis uit één deel
 • Nevelvrij, water- en stofdicht
 • Schokvrij
 • Parallaxvrij
 • Weerstaat temperaturen van -20 tot +70 graden celcius
 • Bight Red Dot (extreem goed zichtbaar bij daglicht)
 • Instelbare dot helderheid (de laagste twee instellingen zijn night - vision compatibel)


Levering:

 • Red Dot Richtkijker SPARC AR2 (SPC-AR2)
 • Multi-Height Mount Systeem
 • Lensdoppen
 • T-10 torx sleutel
 • AAA batterij

Merk: Help Vortex
Lengte buis: Help 7,4 cm
Gewicht: Help 213 g
Diameter objectief: Help 22 mm
Vergroting: Help 1x
Dot grootte: Help 2 MOA
Dot kleur: Help Bright Red
Intensiteitsniveaus dot: Help 10
Max. Breedteverstelling: Help 90 MOA
Max. Hoogteverstelling: Help 90 MOA
Parallax Instelling: Help Parallax vrij
Garantie: Help Levenslang
Handleiding: Help Manual Vortex Red Dot Richtkijker SPARC AR2 (SPC-AR2)