We zijn gesloten van zaterdag 3 t/m zondag 23 september in verband met onderhoud. Uw bestelling wordt maandag 26 september verwerkt.
Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount
Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount

De Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount maakt het mogelijk om uw red dot onder een hoek van 45 graden naast uw richtkijker te plaatsen. Deze mount is geschikt voor zowel links- als rechthandi...

Standaard levertijd

1 dag

€ 94,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

De Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount maakt het mogelijk om uw red dot onder een hoek van 45 graden naast uw richtkijker te plaatsen. Deze mount is geschikt voor zowel links- als rechthandige schutters en is voorzien van een picatinny/weaver montagerail.
 

Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount

De 45 graden mount heeft een picatinny rail bovenop, die zal werken met allerlei soorten accessoires die gemonteerd kunnen worden op een picatinny rail en maximaal 1.9 inch of 4,83 cm aan rail-ruimte nodig hebben.
 

Gebruik Vortex 45 Graden offset Picatinny mount

Deze 45 graden offset Picatinny mount is in combinatie te gebruiken met bijvoorbeeld een red dot sight, laser, zaklamp, sling of open sights. Hij is lichtgewicht en duurzaam gefreesd en een aluminium constructie. Monteert op elke Mil Spec 1913 rail.


Levering:

  • Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount
 
Merk: Help Vortex
Kleur: Help Zwart
Materiaal: Help Aluminium
Montage lengte: Help 4,83 cm
Geschikt voor: Help Picatinny/weaver rail montages