Vortex Razor HD 11-33x50 Spotting Scope

De Vortex Razor HD 11-33x50 is een zeer licht gewicht, compacte en handig mee te nemen Spotting Scope. Hij weegt slechts 709 gram. Deze Razor HD 50mm spotter is één van de beste spotting scopes die...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 889,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Vortex Razor HD 11-33x50 is een zeer licht gewicht, compacte en handig mee te nemen Spotting Scope. Hij weegt slechts 709 gram. Deze Razor HD 50mm spotter is één van de beste spotting scopes die er te koop is en maakt deel uit van de Razor HD serie, welke de Top is in de spotting scope lijn van Vortex. Deze top spotting scope van Vortex kan wat prestaties betreft concurreren met de beste spotting scopes in de markt. Het goed ontwikkelde 3-delige apochromatische lenzensysteem biedt high definition (HD) beelden over het volledige zichtveld. Geen kleurverschuivingen, mindere resolutie of verdraaien van kleurechtheid.

Gebruik Vortex Razor HD 11-33x50 spotter

De Vortex Razor HD 11-33x50 spotter is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een 11-33x vergroting en 50 mm lens. Het fucuswiel om scherp te stellen is onderverdeelt in een macro en micro aanpassingsknop. Dit wordt ook wel grof- en fijninstelbare focusknop genoemd. Met de macro-verstelknop kunt u snel scherpstellen en met de micro-verstelknop kunt u het beeld extra fijn afstellen. Hij is al scherp te stellen vanaf 2 meter. Met de vergrotingsring op het oculair kunt u de vergroting verkleinen of vergroten. De rubberen oogschelp kan terug geklapt worden en zo worden aangepast aan uw ogen en de gewenste oogafstand.

Pluspunten van Vortex Razor HD 11-33x50 Spotting Scope

De HD premium extra-low dispertion lenselementen van deze Razor HD 11-33x50 Spotting Scope zijn zorgvuldig uitgezocht en met precisie vervaardigd wat resulteert in verbazingwekkend heldere beelden en kleurechtheid. De XR full multi-coatings op de lenzen zorgen voor een zeer hoge resolutie en optimale lichttransmissie. Dankzij de extreem sterke ArmorTek coating worden de externe lenzen beschermt tegen krassen en vuil. De magnesium body met strategisch geplaatste rubber bescherming maken deze spotting scope zeer sterk, duurzaam en licht. Tot slot is de spotting scope gevuld met Aron gas wat hem 100% waterdicht, stofdicht en nevelvrij maakt.

Kenmerken van de Razor HD 11-33x50:

 • HD lens elementen
 • XR full multi-coatings
 • 3-delige apochromatische lens
 • Nevelvrij, water- en stofdicht
 • ArmorTek coating
 • Verstelbare rubberen oogschelp
 • grof- en fijninstelbare focusknop


Levering:

 • Razor HD spotting scope
 • 11-33x zoom oculair
 • Oculairdop
 • Objectiefdop
 • Stay-On tas

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 11-33x
Diameter objectief: Help 50 mm
Lenstype: Help APO/HD
Waterproof: Help Ja
Gebruik: Help Reizen, Jagen, Vogels kijken
Uittredepupil: Help 4,6-1,5 mm
Lenscoating: Help XR full multi coating
Glasmateriaal: Help BaK-4
Kleur: Help Groen / Grijs
Lengte: Help 26,2 cm
Gewicht: Help 709 g
Garantie: Help VIP levenslange garantie
Gezichtsveld op 1000m: Help 58-29 m
Scherpstelling: Help Grof- en fijninstelling
Scherp vanaf: Help 2 m