Vortex Summit Auto Raamstatief

Het Vortex Summit Auto Raamstatief maakt het mogelijk om op een snelle en makkelijke manier waarnemingen te doen vanuit uw auto. Middels het raamstatief monteert u uw verrekijker, spotting scope ma...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 69,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het Vortex Summit Auto Raamstatief maakt het mogelijk om op een snelle en makkelijke manier waarnemingen te doen vanuit uw auto. Middels het raamstatief monteert u uw verrekijker, spotting scope maar ook een foto- of videocamera op de rand van uw autoraam in geopende toestand. De binnenzijde van de klem is bekleed met rubber en voorkomt dat uw auto en raam beschadigt. Door het roterende balhoofd is uw optiek makkelijk te manoeuvreren en kunt u makkelijk uw te observeren object volgen. 
 

Vortex Summit Auto Raamstatief


Het Vortex Summit Auto Raamstatief werkt met een quick release plaat welke u in staat stelt om snel en makkelijk uw optiek te monteren op het raamstatief. De quick release plaat maakt u vast aan uw optiek middels het ¼” schroefdraad, vervolgens klikt u deze heel makkelijk met een hendel vast in het raamstatief. Deze quick release plaat kunt u hiernaast ook gebruiken voor het vortex Summit SS-P statief, zo kunt u wanneer u uw auto verlaat in de natuur ook makkelijk en snel uw optiek monteren op een statief. Voor verrekijkers is het nodig om een statief adapter te gebruiken, deze vind u bij optionele accessoires.

 

Toepassing

Wanneer u regelmatig observaties wilt doen vanuit uw auto is dit raamstatief ideaal, uw optiek is snel en makkelijk gemonteerd. Zo bent u in staat snel waarnemingen te doen met uw optiek vanuit uw auto wanneer er zich een situatie voordoet.


Levering:

  • 1x Summit Auto raamstatief met panoramakop
  • 1x Quick release plate

Merk: Help Vortex
Type: Help Raamstatief
Gebruik: Help Spiegelreflexcamera, Compactcamera, Spotting scope/Telescoop, Verrekijker, Videocamera
Afmeting (cm): Help 12,7 cm
Draagvermogen (Kg): Help 2,3 
Gewicht Statief (Kg): Help 0,350 
Materiaal: Help Aluminium
Diameter schroefdraad: Help 1/4
Garantie: Help Levenslang
Bijlage: PDF bestand Download web manual cwm summit