Luna Optics LN-ELIR-1 IR Illuminator slide
Luna Optics LN-ELIR-1 IR Illuminator slide

De LN-ELIR-1 van Luna Optics is een nieuwe extra infrarood versterker van Luna Optics. Deze LASER infrarood verlichter met aanpasbare sterkte maakt het mogelijk om de kijkafstand bijna te verdubbel...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 485,00
€ 440,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De LN-ELIR-1 van Luna Optics is een nieuwe extra infrarood versterker van Luna Optics. Deze LASER infrarood verlichter met aanpasbare sterkte maakt het mogelijk om de kijkafstand bijna te verdubbelen. Deze infrarood versterker is gemaakt uit nieuwe thermoplastische materialen, die lichter en sterker zijn dan aluminium versies. Hij weegt slechts 75 gram. De LN-ELIR-1 kan worden gekoppeld aan de diverse Luna Optics nachtkijkers door middel van zijn schuif adapter. Dankzij de 3V lithium CR123 batterij heeft de LN-ELIR-1 een gebruikstijd van circa 6 uur.

Gebruik Luna Optics LN-ELIR-1 IR

De Luna Optics LN-ELIR-1 IR maakt gebruik van nieuwe controleregeling schakelaar waardoor u soepele aanpassingen in helderheid kunt maken. Tevens is hij voorzien van innovatieve functies zoals dual-stap controle, om te voorkomen dat de laser per ongeluk wordt ingeschakeld. Hij wordt geleverd met beschermhoes en een lampje in de LED waarmee u kunt zien wanneer de Laser werkt.

3 LN-ELIR versies beschikbaar

Er zijn drie LN-ELIR versies beschikbaar – LN-ELIR-1 met slide connector, LN-ELIR-2 met een schroef-connector, en LN-ELIR-3 met de Weaver/Picatinny rail haak. Elke illuminator wordt geleverd met een gesp om hem aan een riem te kunnen dragen en gereedschap om de lichtbundel aan te passen.


De Luna Optics LN-ELIR-1 is te koppelen aan de volgende nachtkijker modellen: LN-PB3, LN-PB5, LN-PB7, LN-PBG1-PRO, LN-EBG1, LN-EBG1-PRO en LN-EB5-LRF.

Specificaties Luna Optics LN-ELIR-1:

  • Golflengte 785nm
  • Infrarood kracht van 0,5nW.
  • Infrarood straalbreedte van 0,1 tot 5 graden
  • Gebruikstijd van circa 6 uur dankzij de 3V lithium CR123 Batterij

 

Levering:

  • Luna Optics LN-ELIR-1 IR Illuminator
  • draagtasMerk: Help Luna Optics
Type accessoire: Help LASER Infrarood versterker
Golflengte: Help 785nm
Max. IR-kracht output: Help 0.5mW
Verlichtingsveld: Help 0.1 – 5 graden
Max. kijkafstand: Help 150m
Voeding: Help 1x3V Lithium CR123 type
Bedieningstijd: Help 6 uur
Afmeting: Help  12,2 x2,4 x3,1 cm
Gewicht: Help 75 gram
Bijlage: PDF bestand Download Luna Optics LN-ELIR IR Illuminator manual