Vervoer uw apparatuur veilig, beschermt tegen schokken, vocht en stof. De koffers van Falcon Eyes en Explorer Cases zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden! Ze ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld foto apparatuur, optische apparatuur, elektronica, militaire apparatuur, etc. Verkrijgbaar in vele uitvoeren!

De Explorer Cases koffer zijn 100% in Italië vervaardigde koffers en worden gezien als de meest innovatieve waterdichte koffers in de markt. De koffers zijn water- en stofdicht en zijn bestendig tegen de zwaarste omstandigheden en schokken. Daarnaast zijn deze koffer gemaakt van een Copolymeer Polypropyleen samenstelling die ze onbreekbaar maakt. Hierdoor zijn ze waterdicht, vochtdicht, stofdicht, bestand tegen chemicalien en bestendig tegen een temperatuur van -33 tot + 90 C°.

De Falcon Eyes WPC zijn koffers waarin u apparatuur veilig vervoert, beschermt tegen schokken, vocht en stof. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld (compact) camera's, MP3 spelers, telefoons, foto apparatuur, etc.

Bekijk hieronder ons uitgebreide koffer-assortiment!Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2