Top

Byomic Telescoop Junior 40/400

Nieuw
 • Byomic Telescoop Junior 40/400
 • Byomic Telescoop Junior 40/400
 • Byomic Telescoop Junior 40/400
 • Byomic Telescoop Junior 40/400
 • Byomic Telescoop Junior 40/400
 • Byomic Telescoop Junior 40/400
 • Byomic Telescoop Junior 40/400
26,95
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 80

De Byomic Telescoop Junior 40/400 met kompas is een een compacte refractortelescoop die vanuit de verpakking binnen een minuut is op te zetten. Het enigste wat de beginnende astronoom hoeft te doen is de spiegel te monteren in de telescoop en de telescoop in de standaard te klikken. Erna kan één van de twee oculairen worden gekozen en kan het universum vol sterren en planeten ontdekt worden. De telescoop is ideaal voor kinderen, middels de telescoop kan een begin worden gemaakt met het doen van hemelobservaties. De telescoop is bestand tegen een stootje, en beschikt over een kompas zodat de juiste positie bepaald kan worden. De standaard van de telescoop heeft uitgeklapt een hoogte van 30 cm en beschikt over twee knoppen waarmee de telescoop is te stellen en vast te zetten.

Newton of reflector telescoop Ø40mm

De telescoop maakt gebruikt van lenzen en wordt daarom ook wel een Newton of reflector telescoop genoemd. Met een diameter van 40mm is de telescoop in staat om planeten en sterren te vinden die (relatief) dicht bij ons staan. Denk bijvoorbeeld aan kraters op de maan. Om de hemellichamen te bekijken bevind zich aan de telescoop een zoeker waarmee het te bekijken object eerst kan worden opgespoord, om aansluitend met de telescoop te bekijken.

Junior Telescoop is ideaal voor kinderen

Deze telescoop is ideaal voor kinderen. Middels de telescoop kan een begin worden gemaakt met het doen van hemelobservaties. De telescoop maakt gebruikt van lenzen en wordt daarom ook wel een Newton of reflector telescoop genoemd. Met een spiegel die een diameter heeft van 40mm is de telescoop in staat om planeten en sterren te vinden die (relatief) dicht bij ons staan. Om de hemellichamen te bekijken bevind zich aan de telescoop een zoeker waarmee het te bekijken object eerst kan worden opgespoord, om aansluitend met de telescoop te bekijken.

Toepassing Byomic Junior Telescoop 40/400

Deze Junior Telescoop 40/400 is een hele leuke telescoop voor de jonge beginnende astronoom. Het is een compact model, bestand tegen een stootje en is voorzien van een kompas om de positie ten opzichte van de hemellichamen te bepalen. Met deze telescoop beschikt de jeugdige astronoom over een telescoop waarmee hij of zij met haar ouders of grootouders kan meekijken naar de sterren in het universum.


Levering:

 • 1x Telescoop Junior 40/400 met kompas
 • 1x Verstelbaar aluminiumstatief met oculair houder
 • 2 oculairen: 20 en 12,5 mm
 • 1x Zoeker
 • 1x Full-color verpakking

Merk:

Byomic

Type:

Newton of reflector telescoop

Gebruiker:

Beginner

Serie:

Junior

Constructie:

Spiegel

Coating optiek:

Standaard

Diameter objectief (mm):

40

Openingsverhouding:

F/10

Vergroting:

120

Brandpuntsafstand (mm):

400

Afmeting tube (cm):

40

Oculair diameter (mm):

31,7

Soort statief:

Verstelbaar Aluminium

Slowmotion bediening:

ja, horizontaal

Montering:

AzimutaalGerelateerde producten