Byomic Universele Smartphone Adapter

De Byomic Universele Smartphone Adapter is een speciale digiscoping accessoire voor uw Smartphone. Via deze adapter kunt u met uw Smartphone beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair v...

Standaard levertijd

1 dag

€ 27,95
Prijs per stuk

Voorraad : 164

Aantal: 
Bestellen
De Byomic Universele Smartphone Adapter is een speciale digiscoping accessoire voor uw Smartphone. Via deze adapter kunt u met uw Smartphone beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair van een spotting scope, verrekijker, telescoop of microscoop. Door uw Smartphone in de adapter te plaatsen en de adapter op het oculair aan te sluiten, kunt u uw Smartphone aansluiten op uw spotting scope, verrekijker, telescoop of microscoop. In een enkele seconden wordt de lens uitgelijnd met het beeld van uw optiek en bent u klaar om foto’s of films te maken van uw favoriete vogel, vlinder, dier of landschap.

Bevestiging van Byomic Universele Smartphone Adapter

Bevestiging van deze Byomic Universele Smartphone Adapter gaat heel eenvoudig als volgt; De adapter kunt u rechtstreeks op het oculair zetten. Is het oculair voorzien van een rubberen oogstuk, klap deze dan naar achter. Wanneer u aan de buitenste ring draait worden de binnenste 3 klemmetjes groter of kleiner. U draait ze eerst naar groot en dan naar kleiner, zodat de adapter om het oculair heen klemt.

Specificaties Byomic Universele Smartphone Adapter

De Byomic Universele Smartphone Adapter is geschikt voor alle smartphones met een minimale breedte van 54mm en een maximale breedte van 96 mm. De minimale afstand tussen het cameragat en de onderzijde van de adapterklem is 71mm en de maximale afstand is 102mm. Hierdoor kunnen zo goed als alle smartphones met deze adapter gebruikt worden. Door aan de binnenste ring van de adapter te draaien wordt de minimale en maximale maat van het oculair bepaald. Hierdoor past de adapter opspotting scope, verrekijker, telescoop of microscoop met een oculair maat van minimaal 25,2 mm en maximaal 47,7 mm.


Levering:

  • Byomic Universele Smartphone Adapter

Merk: Help Byomic
Type: Help Digiscoping adapter
Geschikt voor: Help iPhone, HTC, Samsung, Sony