Yukon Nachtkijker Binoculair Tracker LT 2x24

LET OP: De De Tracker LT 2x24 is definitief uit het assortiment gehaald. Bekijk hier de Yukon Nachtkijker Binoculair Tracker 3x42 als alternatief. De Tracker LT 2x24 is een binoculaire nachtkijker ...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 579,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

LET OP: De De Tracker LT 2x24 is definitief uit het assortiment gehaald. Bekijk hier de Yukon Nachtkijker Binoculair Tracker 3x42 als alternatief.

De Tracker LT 2x24 is een binoculaire nachtkijker van Yukon. Hij is compact, licht van gewicht en biedt een breed gezichtsveld. De Tracker LT is een binoculaire restlichtversterker met micro instelling. De helderheid is opvallend hoog en daardoor geschikt voor gebruik onder moeilijke omstandigheden. De ideale kijker voor bijv. bewakingsdiensten en jagers. De fraaie donkergroene/zwarte rubberen behuizing kan tegen een stootje.

Binoculaire nachtkijker Tracker LT 2x24 met IR-eenheid

Het LCD-scherm geeft de batterijstatus, tijd en status van de verlichting aan. De IR-eenheid van de Yukon Tracker LT 2x24 optimaliseert het waarnemen in duisternis. Het ingebouwd infraroodlicht is geschikt voor de lange afstand. Het optimaliseert de weergave op maximaal 120 meter en is tevens voorzien van extra groothoek, waardoor u ook op korte afstand (tot 30 meter) een uitstekend panoramisch beeld heeft.

Voor wie is de Tracker LT 2x24 geschikt•

Yukon Tracker 3x42 is een binoculaire nachtkijker waar je met 2 ogen open door kunt kijken. Hiermee kun je comfortabel voor langere tijd observeren. Dit maakt deze nachtkijker zeer geschikt voor toerisme, algemene observatie, Outdoor bezigheden, commerciële jacht en sportvissen, reddingsoperaties en reparatie van industriële apparatuur.
 

Levering:

  • Tracker LT 2x24
  • Gevoerde tas
  • Draagriem
  • Schoonmaakdoekje
  • Batterij

   Review:     Yukon Tracker 3×42 of Tracker LT 2×24 binoculaire nachtkijker tot 150 meter


Merk: Help Yukon
Generatie: Help 1e generatie
Vergroting: Help 2x
Diameter objectief: Help 24mm
Infrarood ingebouwd: Help Ja
Op geweer te monteren: Help Nee
Statiefdraad: Help 1/4 inch
Kleur: Help Groen/Zwart
Afmetingen: Help 175x12.3x7.2cm
Gewicht: Help 0.6 kg
Garantie: Help 3 jaar
Gasgevuld/waterproof: Help Ja
Beeldhoek: Help 30graden
Detectie Afstand: Help 120
Voeding: Help 3V (CR123A)
Werktemperatuur: Help -30 tot +40c
Handleiding: Help Manual Yukon Tracker Nachtkijker Binoculair