We zijn gesloten van zaterdag 3 t/m zondag 23 september in verband met onderhoud. Uw bestelling wordt maandag 26 september verwerkt.
Vortex Tactical 30 mm Ring Hoog
Vortex Tactical 30 mm Ring Hoog

De Vortex Tactical 30 mm Ring Hoog is een Robuuste 6-schroef tactische Ring welke perfect is voor de montage van red-dot optics, magnifiers en andere accessoires met een 30mm buis diameter aan uw P...

Standaard levertijd

1 dag

€ 39,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

De Vortex Tactical 30 mm Ring Hoog is een Robuuste 6-schroef tactische Ring welke perfect is voor de montage van red-dot optics, magnifiers en andere accessoires met een 30mm buis diameter aan uw Picatinny rail montage. Deze hoge ring plaatst de richtkijker op 30 mm vanaf de basis. De ringen zijn geschikt voor weaver/picatinny rail.
 

Gebruik Vortex Tactical 30 mm Ring hoog

Deze tactische 30 mm ringen zijn niet ontwikkeld om te worden gebruikt als een paar, maar zijn ontworpen voor gebruik als één ring met een red dot richtkijker.
 

Aanbevolen torque specificaties:

  • Basis Klem schroeven: 35–45 in/lbs
  • Ring schroeven: 15–18 in/lbs
De basis klem en ring schroeven zijn gemakkelijk tot de juiste spanning aan te draaien met behulp van de Vortex Momentsleutel Montage Kit. Zie hiervoor gerelateerde producten onderaan deze omschrijving.

 


Let op! Uitlevering per stuk
 

Levering

  • 1x Vortex Tactical 30 mm Ring Hoog
 

Merk:

 

Vortex

Type accessoire:

 

Richtkijker Montage

Kleur:

 

Zwart

Materiaal:

 

Metaal

Geschikte voor Buisdikte:

 

30 mm