We zijn gesloten van zaterdag 3 t/m zondag 23 september in verband met onderhoud. Uw bestelling wordt maandag 26 september verwerkt.
Vortex Razor Mount Red Dot Low 3/8 rail mount"

De Vortex Razor Mount Red Dot Low 3/8" rail mount is ontworpen om uw Razor Red Dot richtkijker te monteren op een 3/8"rail, dit ter vervanging van de meegeleverde mounting welke geschikt is voor de...

Standaard levertijd

1 dag

€ 59,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

De Vortex Razor Mount Red Dot Low 3/8" rail mount is ontworpen om uw Razor Red Dot richtkijker te monteren op een 3/8"rail, dit ter vervanging van de meegeleverde mounting welke geschikt is voor de standaard Picatinny/weaver rail.

Toepassing Razor Mount Red Dot

Wanneer u de standaard mount verwijdert van de Razor Red Dot kunt u eenvoudig de 3/8" mount met de bijgeleverde schroefjes en inbussleutels monteren. De red dot wordt met de low montering 1/8" lager gemonteerd dan bij de standaard meegeleverde mounting. 
Het is van belang dat u de kleine zilveren pin goed uitlijnt met de onderkant van de Razor Red Dot. 

Levenslange garantie Vortex Razor Mount red Dot Low 3/8"

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.
 


Levering:

  • 1 x Vortex Razor Mount Red Dot Low 3/8" rail mount
  • 2 x Inbussleutels
  • 2 x Schroeven
  • Handleiding

Merk: Help Vortex
Afmetingen: Help 40 x 28 x 10,5 mm
Gewicht: Help 20 g
Kleur: Help Zwart
Materiaal: Help Metaal
Garantie: Help Levenslang
Handleiding (engels): Help Manual_Vortex Razor Red Dot 3/8 inch Mount