Vortex Hunter Montageringen 25,4 mm Medium
Vortex Hunter Montageringen 25,4 mm Medium

De Vortex Hunter Montageringen 25,4 mm Medium is de voordeligste manier om uw richtkijker met 25,4mm buisdiameter eenvoudig op uw favoriete geweer te monteren. Gemonteerd op een Picatinny of Weaver...

Standaard levertijd

1 dag

€ 39,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

De Vortex Hunter Montageringen 25,4 mm Medium is de voordeligste manier om uw richtkijker met 25,4mm buisdiameter eenvoudig op uw favoriete geweer te monteren. Gemonteerd op een Picatinny of Weaver rails, zijn deze standaard, 2-schroef Hunter ringen een mooie match voor algemene jacht setups. Gemaakt van vliegtuig-grade 6061-T6 corrosiebestendig aluminium voor optimale sterkte. De ringen zijn alleen geschikt voor de weaver/picatinny rail. Ze passen niet op dovetail rails.


Deze Hunter Montageringen Medium positioneren het midden van de richtkijker op 22 mm boven de rail. Ze worden per paar verkocht.
 

Kernmerken Vortex Hunter Montageringen 25,4 mm Medium:

  • Gewicht (Per paar): 77,87 gram
  • Precisie CNC gefreesd uit zeer sterke 6061-T6 corrosie-bestendige aluminiumlegering
  • Past op Picatinny en Weaver type rails
  • Zwart geanodiseerd aluminium constructie
 

Vortex Viper versus Hunter montageringen

Het grootste verschil tussen deze Vortex Hunter en de Viper montageringen is de plaatsing van de schroeven. Bij de Viper ringen zitten de schroeven aan de bovenkant en bij deze Hunter ringen aan de zijkant. Hierdoor zijn de Viper ringen gestroomlijnder. Kijkt u vaak vlak langs de richtkijker dan kunnen de schroeven van deze Hunter montageringen in het zicht zitten en kunt u beter voor Vortex Viper montageringen kiezen.
 

Aanbevolen torque specificaties:

  • Basis Klem schroeven: 25–30 in/lbs
  • Ring schroeven: 15 in/lbs


 

Levering:

  • 2x Vortex Hunter Montageringen 25,4 mm Medium
 

Merk:

 

Vortex

Type accessoire:

 

Richtkijker Montage

Kleur:

 

Zwart

Materiaal:

 

Metaal

Geschikte voor Buisdikte:

 

25,4 mm