Vortex Crossfire 10x42 Verrekijker

De Vortex Crossfire 10x42 is een verrekijker die voor vele doeleinden geschikt is waaronder; de jacht, reizen en voor vogels kijken. De Vortex Crossfire is een instapmodel uit de verrekijker serie ...

Verwachte levertijd

9 week(en)

€ 149,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Vortex Crossfire 10x42 is een verrekijker die voor vele doeleinden geschikt is waaronder; de jacht, reizen en voor vogels kijken. De Vortex Crossfire is een instapmodel uit de verrekijker serie van Vortex met een 10x vergroting. Ondanks zijn scherpe prijs, presteert deze verrekijker verbazingwekkend goed tijdens iedere situatie. De met fully multi coating vervaardigde lenzen bieden een zeer helder en scherp beeld. Daarnaast heeft de Crossfire 10x42 een breed gezichtsveld van 99 meter (6,2°) op 1000 meter en presteert hij door zijn lichtsterkte uitstekend in de schemer. Hij is al vanaf 2,4 meter scherp te stellen. Door zijn speciale gasvulling wordt de verrekijker beschermd tegen mist, water, stof en zand, ideaal voor al uw outdoor activiteiten en zeer geschikt als jacht verrekijker.

Eigenschappen van Vortex Crossfire 10x42 Verrekijker

De Vortex Crossfire 10x42 verrekijker mag dan een instapmodel uit de verrekijker serie van Vortex, maar er is niets ‘instapniveau’ aan deze verrekijker. Deze Crossfire verrekijker is een kwaliteits - en prestatiegedreven verrekijker, perfect voor uw volgende jacht of outdoor trip. Volledig multi-coating lenzen bevorderen uitstekende lichttransmissie en helderheid voor een indrukwekkend uitzicht. Een breed gezichtsveld en een verbeterde diepte van het veld, zorgen ervoor dat u snel vindt wat u zoekt bij het scannen van uw omgeving. Twist-up oogschelpen, een glad centrum focus wiel, en het rechteroog dioptrie geven u precieze functionaliteit. De rubberen behuizing met de mooie gestroomlijnde styling geven u een duurzame anti-slip grip. Met de speciale gasvulling bent u klaar voor alle weersomstandigheden, omdat de lenzen van deze verrekijker niet zullen beslaan.

Kenmerken van de Vortex Crossfire 10x42 Verrekijker:

 • Zeer hoge prijs-kwaliteits verhouding
 • Fully Multi coated lenzen
 • Rubber beklede body
 • Twist-up eyecups
 • Dioptrie aanpassing bij rechter oculair 
 • StatiefaansluitingLevering:

 • Vortex Crossfire 10x42 Verrekijker
 • Regendeksel
 • Objectief Doppen
 • Draagriem
 • Draagtas


Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 10x
Type verrekijker: Help Dakkant
Gebruik: Help Jacht, Reizen, Vogels kijken
Uittredepupil: Help 4,3 mm
Lenscoating: Help Fully Multi Coated
Prisma type: Help BaK-4
Kleur: Help Zwart/Groen
Afmetingen: Help 152x129 mm
Gewicht: Help 660 gr
Lichtsterkte: Help 18,5
Schemergetal: Help 20,5
Gezichtsveld op 1000m: Help 99 m
Scherp vanaf: Help 2,4 m
Coating: Help Full multicoating
Diameter objectief: Help 42 mm
Gasgevuld/waterdicht: Help Ja
Scherpstelling: Help Centrale scherpstelling
Twistup oculairen: Help Ja
Statiefaansluiting: Help Ja
Garantie: Help VIP Levenslang