We zijn gesloten van zaterdag 3 t/m zondag 23 september in verband met onderhoud. Uw bestelling wordt maandag 26 september verwerkt.
Vortex Cantilever 30 mm Montage Ring (37 mm)

De Vortex Cantilever 30 mm Montage Ring (37 mm) is een stevige montagering voor (red dot) richtkijkers met een buisdiameter van 30 mm en kan ook gebruikt worden voor montage van kruisboog richtkijk...

Standaard levertijd

1 dag

€ 69,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

De Vortex Cantilever 30 mm Montage Ring (37 mm) is een stevige montagering voor (red dot) richtkijkers met een buisdiameter van 30 mm en kan ook gebruikt worden voor montage van kruisboog richtkijkers. Door de unieke vormgeving van de cantilever mount, kan een richtkijker ook op een kortere montagerail gemonteerd worden. Tevens maakt deze montage ring het mogelijk om bijvoorbeeld de Vortex Strikefire en de VMX-3T Magnifier vlak voor elkaar te monteren. De ring is geschikt voor een weaver/picatinny rail en plaatst de richtkijker op 37mm vanaf de basis.
 

Gebruik Vortex Cantilever 30 mm Montage Ring

Deze Vortex Cantilever 30 mm Montage Ring biedt absolute co-witness en werkt met de meeste 30 mm red dot sights en voor montage van kruisboog richtkijkers. De Cantilever 30mm Ring geeft extra rail ruimte voor een unit zoals de Vortex VMX-3T Magnifier Vergrotings scope, die aan de achterzijde van de StrikeFire red dot wordt geplaatst. Deze Cantilever montage Ring zal de StrikeFire ongeveer 1 inch (25mm) naar voren plaatsen.
 

Aanbevolen torque specificaties:

  • Basis Klem Hex Nut: 35–45 in/lbs
  • Ring schroeven: 15–20 in/lbs
 

Levering

  • Vortex Cantilever 30 mm Montage Ring (37 mm)
 

Artikelnummer:

 

42210405

Merk:

 

Vortex

Type accessoire:

 

Richtkijker Montage

Kleur:

 

Zwart

Materiaal:

 

Metaal

Geschikte voor Buisdikte:

 

30 mm

Gewicht: Help 107,7 Gram