We zijn gesloten van zaterdag 3 t/m zondag 23 september in verband met onderhoud. Uw bestelling wordt maandag 26 september verwerkt.
UTG MNT-DT2PW01 Adapter Dovetail naar Picatinny Rail

Deze UTG MNT-DT2PW01 Adapter Set Dovetail naar Picatinny Rail is met precisie vervaardigd uit vliegtuig kwaliteit aluminium legering met een adonized zwarte matte afwerking. Met deze adapter kunt u...

Standaard levertijd

1 dag

€ 33,00
€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad : 11

Aantal: 
Bestellen

Deze UTG MNT-DT2PW01 Adapter Set Dovetail naar Picatinny Rail is met precisie vervaardigd uit vliegtuig kwaliteit aluminium legering met een adonized zwarte matte afwerking. Met deze adapter kunt u richtkijkers en red dots met picatinny en weaver rails (22mm) eenvoudig op een 11mm Dovetail rail monteren. Deze MNT-DT2PW01 adapter heeft een extreme laag profile en is tevens zeer licht in gewicht.

Multifunctionele Gadget MNT-DT2PW01 Adapter Dovetail naar Picatinny Rail

De MNT-DT2PW01 adapter is echt een super handige gadget voor luchtbuksen en jachtgeweren met een 11mm dovetail rail. Het gloednieuw ontwerp van deze MNT-DT2PW01 adapter klikt u in de basis van elke picatinny montagering of picatinny mount en zorgt voor een solide veilige montage. Dit geeft u de mogelijkheid om red dots, magifiers, richtkijkers, nachtrichtkijkers en warmtebeeld richtkijkers te monteren op uw 11mm dovetail rail. Deze sights en scopes worden bijna altijd standaard geleverd met een weaver/picatinny rail. Met deze zeer kleine, compacte en lichte adapter kunt nu u al deze sights en scopes rechtstreeks op uw luchtbuksen en jachtgeweren met 9-11mm / .22 dovetail base rail monteren!

Gebruik UTG MNT-DT2PW01 Adapter Dovetail naar Picatinny Rail

Deze Leapers 3/8" UTG UTG MNT-DT2PW01 Adapter Dovetail naar Picatinny Rail past op een standaard 3/8" en luchtwapen met 9-11mm / .22 dovetail base rail en bouwt uw rail om naar een Picatinny/Weaver rail. Met deze MNT-PMTOWL adapter heeft u de mogelijkheid om op uw 9-11mm rail, picatinny of weaver ringen en montages te gebruiken. Dit kan handig zijn als u gebruik wil maken van de vele types en stijlen richtkijker montages die te krijgen zijn voor weaver en picatinny basis. Ideaal voor .22 kaliber geweren en luchtbuksen.

Kenmerken van UTG MNT-DT2PW01 Adapter set

  • 22/luchtbuks Dovetail converteren naar Picatinny/Weaver Rail Adaptor
  • Innovatieve Rail Platform om de meeste .22 / luchtwapen rails om te zetten
  • Maakt montage van red dots, magnifiers en scopes met picatinny/waever rail op 11mm dovetail rails mogelijk
  • Extreem laag profiel en lichtgewicht
  • Voor precisie en herhaalbare uitlijning
  • Eenvoudige installatie op meeste .22 / Airgun Rails, 2 stuks/Set
  • Verwisselbare Stop Pin voor Extra veilige installatie


Levering:

  • 2x UTG MNT-DT2PW01 Adapter Dovetail naar Picatinny RailMerk: Help Leapers
Type: Help Adapter MNT-DT2PW01
Geschikt voor: Help Dovetail base rail
Materiaal: Help Aluminum
Montage: Help Set van 2 stuks
Op geweer te monteren: Help Ja
Lengte: Help 2,54 cm
Breedte: Help 2,36 cm
Hoogte: Help 0,61 cm
Gewicht: Help 51 gram