Outdoor Club Universele Camera Adapter LB22

Deze universele adapter voor (digitale) compact camera's past om oculairen van spotting scopes met een oculair-diameter van 36mm tot een diameter van 50mm. De camera is eenvoudig voor het oculair t...

Standaard levertijd

1 dag

€ 59,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Deze universele adapter voor (digitale) compact camera's past om oculairen van spotting scopes met een oculair-diameter van 36mm tot een diameter van 50mm. De camera is eenvoudig voor het oculair te plaatsen en dankzij het unieke ontwerp, kan de camera simpel voor het oculair weggedraaid worden en kan er direct door het oculair gekeken worden. Door de instelbare delen past vrijwel elke compact camera erop. Het gewicht van deze adapter is 360 gram. De LB22 camera adapter is horizontaal, verticaal en in diepte verstelbaar. De minimale afstand van de camera tot aan de adapter is 2,5cm, de maximale afstand is 9,5cm.


Gebruik Outdoor Club Universele Camera Adapter LB22
Voor het gebruik van de universele camera adapter LB22, adviseren we een "fixed oculair" te gebruiken met één vergroting. Gebruikt u een zoom oculair, dan kunt u de standaard mee geleverde montage ring gebruiken, deze ring kan op de schroefdraad van de body van de spotting scope gemonteerd worden, wanneer deze een schoefdraadmaat van exact 50mm heeft. De LB22 kan vervolgens op deze montage ring gemonteerd worden, waardoor het oculair vrij blijf en de zoom functie kan worden bedient. Mocht uw spotting scope niet voorzien zijn van schroefdraad, dan kunt u deze universele camera adapter direct op het oculair plaatsen. Deze neemt dan een ruimte in beslag van 1,5 cm.

Levering:

  • 1X LB22 camera adapter
  • 1x Montagering 50mm

Merk: Help Outdoor Club
Type: Help Universele camera adapter, Camera adapter