Nest Statief NT-264BK + Balhoofd

Het Nest Professioneel Statief NT-264BK + Balhoofd is een aluminium statief. In vergelijking met de traditionele statieven is bij het ontwikkelen van de Nest statieven gebruik gemaakt van het nieuw...

Standaard levertijd

1 dag

€ 86,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Het Nest Professioneel Statief NT-264BK + Balhoofd is een aluminium statief. In vergelijking met de traditionele statieven is bij het ontwikkelen van de Nest statieven gebruik gemaakt van het nieuwste CNC-proces, dit betekent dat de onderdelen uit een stuk aluminium zijn gemaakt. Dit zorgt voor een betere pasvorm van de onderdelen en dat zorgt voor een betere sterkte en stabiliteit.

Specificaties Nest Statief NT-264BK

De Nest NT 264BK is gemaakt van een aluminiumlegering dat ook gebruikt wordt in de luchtvaarttechniek. Het Flip locking systeem zorgt voor een snelle hoogte- en hoekverstelling van de poten. Daarnaast is de Nest NT-264BK voorzien van een stijlvolle blauwe coating en een ophanghaak met springveer om de cameratas of andere items aan op te hangen. Deze set wordt geleverd met een joystick balhoofd met geïntegreerde waterpas dat een draagkracht heeft van maximaal 5kg. Dit Joystick balhoofd maakt het mogelijk om de Camera of nachtkijker vrij te bewegen en deze in verschillende standen op het statief vast te kunnen zetten.


Merk: Help Nest
Type: Help Statieven met balhoofd
Maximum hoogte (cm): Help 154
Gesloten hoogte (cm): Help 45
Secties: Help 4
Draagvermogen (Kg): Help 10
Gewicht Statief (Kg): Help 1635g
Diameter poten (mm): Help 26
Materiaal: Help Aluminium
Diameter schroefdraad: Help 1/4"