Micnova Smartphone Houder X-Holder

De Micnova Smartphone Houder X-holder is een universele smartphone houder waarmee uw smartphone of andere artikelen aan een ronde buis kunt bevestigen. Zo kunt u uw smartphone makkelijk op uw fiets...

Standaard levertijd

1 dag

€ 16,95
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen

De Micnova Smartphone Houder X-holder is een universele smartphone houder waarmee uw smartphone of andere artikelen aan een ronde buis kunt bevestigen. Zo kunt u uw smartphone makkelijk op uw fiets monteren en uw smartphone als navigatie gebruiken. Ook kunt u de X-holder gebruiken tijdens een fotoshoot en uw smartphone aan de metalen buis van een statief monteren.


De X-holder werkt op basis van magnetisme, de magneet zit gemonteerd op een halve ring van plastic met hieraan een klittenband sluiting. De X-holder kan bevestigd worden op een buis met een minimum diameter van 2 cm en een maximum diameter van 4,5 cm. Bij de X-holder worden 3 metalen ronde schijven geleverd welke u op uw smartphone of een ander voorwerp kunt plakken. Naast smartphones kunt u denken aan kleine tablets of een klembord. De metalen schijven maakt u vast middels de plakstip welke achterop de schijf zit. Vervolgens kunt u uw smartphone of ander voorwerp vastmaken en weer makkelijk losmaken aan de magneet van de X-holder.

Toepassing Micnova Smartphone Houder X-holder

Middels de X-holder kunt makkelijk uw smartphone of ander voorwerpen monteren aan een ronde buis. Zo monteert u bijvoorbeeld uw smartphone makkelijk middels de X-holder aan uw fiets en kunt u uw smartphone als navigatie gebruiken.


Levering:

  • 1x x-holder met magneet
  • 2x metalen ronde schijf diameter 4 cm met plakstrip
  • 1x metalen ronde schijf diameter 3 cm met plakstrip
  • 1x alcohol doekje
  • Full-color verpakking

Merk:HelpBenel Photo
Geschikt voor:HelpiPhone, HTC, Samsung, Sony