Luna Optics LN-PB5M Premium Nachtkijker Gen 1+

LET OP: Deze Luna Optics LN-PB5M Premium Nachtkijker is uit het assortiment gehaald en vervangen door de Luna Optics LN-NVB5 5x50 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+ Nachtkijker LN-PB5M met zich...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 999,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

LET OP: Deze Luna Optics LN-PB5M Premium Nachtkijker is uit het assortiment gehaald en vervangen door de Luna Optics LN-NVB5 5x50 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+Nachtkijker LN-PB5M met zicht tot 425 meter in de nacht!
 De LN-PB5M is een binoculaire Generatie 1+ nachtkijker van Luna Optics. Dankzij zijn hoogwaardige glazen optiek met multicoating lenzen krijgt u beeld onder iedere lichtomstandigheid. Hij beschikt over een super close focus, wat betekent dat de nachtkijker op een minimale afstand van 2 meter al kan scherpstellen. Daarnaast geeft de ingebouwde infrarood functie u zicht tot 425 meter bij volle maan. Dankzij de speciale LPS sensor (Light Protection System) worden de interne componenten van de nachtkijker beschermd tegen zonlicht. Deze lichtsensor zorgt ervoor dat de nachtkijker niet op zal starten bij een overdaad aan licht of gebruik overdag. De body is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium en is tevens bestand tegen alle weertypes.

Binoculaire nachtkijker Gen 1+ LN-PB5M

De binoculaire nachtkijker Gen 1+ LN-PB5M heeft een 5x vergroting en tevens als voordeel dat u met beide ogen kunt kijken. Hierdoor kunt u goed de diepte inschatten. Dit maakt deze nachtkijker uitermate geschikt voor langdurige observaties en is hij te gebruiken voor uiteenlopende doeleinden. U kunt hierbij denken aan beveiliging en oberservatie in en rond het huis, camping trips, nachtelijke wildobservaties, maar ook bewaking en surveillance, reddingsoperaties, verkeerstorens en bij sluizen.

De LN-PB5M heeft een zeer ruim gezichtsveld van 12° wat uitstekend is en veel ruimer is dan vergelijkbare binoculaire nachtkijkers in zijn klasse.

Belangrijke kenmerken van de Luna Optics LN-PB5M Premium Nachtkijker:

 • Gevoeligheid: 280-300 μA/lm
 • Resolutie: 32-38lp/mm
 • Vergroting: 5x
 • Field of view: 12 graden
 • Oogafstand: 64 +/-5 mm
 • Infrarood: 805nm / 120mW
 • Dioptrie instelling: +/-4
 • Bedieningstijd: tot 30 uur (120 uur zonder IR)

Levering:

 • LN-PB5M Nachtkijker Gen 1+
 • Nylon tas met draagriem
 • Lensdoppen

   Review:     17 Luna Optics nachtkijker Tips met zicht van 100 tot 500m in totale duisternis


Merk: Help Luna Optics
Generatie: Help 1+ generatie
Vergroting: Help 5X
Diameter objectief: Help 48mm
Infrarood ingebouwd: Help Ja
Op geweer te monteren: Help Nee
Kleur: Help Zwart
Afmetingen: Help 202x123x76mm
Gewicht: Help 800 gr
Garantie: Help 1 Jaar
Gasgevuld/waterproof: Help Ja
Beeldhoek: Help 12 graden
Detectie Afstand: Help 425
Voeding: Help 1xCR123 3V Lithium Batterij
Werktemperatuur: Help -20 tot +35 celsius