Kowa Verrekijker Genesis XD 10x22

De allerbeste compact verrekijker Genesis XD 10x22 biedt echt iets nieuws!Deze Kowa verrekijker is echt het neusje van de zalm. De genesis 22 getuigd van echt vakmanschap en is gemaakt van de beste...

Standaard levertijd

1 dag

€ 739,00
€ 679,88
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

De allerbeste compact verrekijker Genesis XD 10x22 biedt echt iets nieuws!

Deze Kowa verrekijker is echt het neusje van de zalm. De genesis 22 getuigd van echt vakmanschap en is gemaakt van de beste materialen. In dit product worden de beste optische eigenschappen met een prachtige design gecombineerd.

Dit is de nieuwe Kowa Genesis 22:

Kijk door de Kowa XD lenzen en wordt een met de natuur. Deze lenzen bieden u het breedste gezichtsveld is in zijn klasse en de Genesis 22 is de enige in zijn klasse die geleverd wordt met XD-lenzen. De Kowa Genesis 22 biedt u de helderste, meest levendige en gedetailleerde beelden van de natuur. Deze verrekijker die niet groter is dan de palm van uw hand biedt de prestaties van een verrekijker die u gewoonlijk associeerd met veel grotere optica.


Deze gasgevulde verrekijker is stof en waterdicht en als zakformaat gebouwd, Hierdoor is deze verrekijker uitermate geschikt voor allerlei buitenactiviteiten zoals hiking. De Kowa Genesis 22 is gemaakt van een sterke magnesium legering en daardoor ultra-licht van gewicht. al deze eigenschappen maakt de Genesis 22 de beste keuze voor u. Kowa heeft bij deze verrekijker echt aan elk detail gedacht. De compacte Genesis 22 is gemakkelijk mee te nemen en bied u optisch de beste kijkervaring. Al deze eigenschappen zijn samengevoegd in een gracieuze design waarmee u tijdens het gebruik echt van elk moment zult genieten.


De Genesis 22 is verkrijgbaar in twee vergrotingen, als u een breder gezichtsveld wenst raden wij u de 8×22 aan. Wenst u het object van dichterbij te bekijken kiest u dan voor de hogere vergroting van de 10×22.





Levering:

  • Verrekijker
  • Draagtas
  • Neoprene draagriem
  • 2 x objectiefdop
  • 1 x regendeksel
  • Schoonmaakdoekje

Merk:HelpKowa
Vergroting:Help10x
Type verrekijker:HelpDakkant, Binoculair
Gebruik:HelpSport, Reizen, Vogels kijken, Concerten, Insecten/Vlinders
Uittredepupil:Help2,75 mm
Lenscoating:HelpKR coating
Prisma type:HelpBaK-4
Kleur:HelpGroen/Zwart
Afmetingen:Help105 x 61 x 38 mm
Gewicht:Help325 gram
Lichtsterkte:Help9,6
Schemergetal:Help14,8
Gezichtsveld op 1000m:Help104,8 m
Scherp vanaf:Help1,5 m
Coating:HelpPhase coating
Diameter objectief:Help22 mm
Gasgevuld/waterdicht:HelpJa
Scherpstelling:HelpCentrale scherpstelling, Centrale dioptrie scherpstelling
Twistup oculairen:HelpJa
Statiefaansluiting:HelpNee
Garantie:Help10 jaar


Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.