Konus Spotting Scope Konuspot-80C 20-60x80

De Konuspot-80C 20-60x80 is een krachtige spotting scope van Konus met hoge beeld resolutie. De Multi-coating optica verhogen de helderheid van het beeld. De verhoogde resolutie geeft een klaar en ...

Standaard levertijd

1 dag

€ 319,00
€ 299,00
Prijs per stuk

Voorraad : 12

Aantal: 
Bestellen

De Konuspot-80C 20-60x80 is een krachtige spotting scope van Konus met hoge beeld resolutie. De Multi-coating optica verhogen de helderheid van het beeld. De verhoogde resolutie geeft een klaar en helderbeeld op verbazingwekkende afstanden, die je niet snel terug vindt in andere spotting scopes. Een duurzame metalen behuizing met rubber harnas, vormt een antischok barrière voor langdurig gebruik. Het comfort van een 45 graden oculair is van onschatbare waarde bij langdurig gebruik. Een perfecte spotter voor de jager, vogelspotter, vliegtuigspotter en natuurliefhebber.

Gebruik van Konuspot-80C 20-60x80

De Konuspot-80C 20-60x80 heeft een unieke snel draaibare stelschroef, welke de spotter kan omdraaien voor grote veelzijdigheid in het veld, op de bench tijdens het schieten op de schietbaan, in een venster mount, of voor gedeelde weergaven. De mee geleverde camera-adapter (vereist optioneel T2-ring) verandert uw spotter in de ultieme telelens. Bij deze Konuspot-80C wordt tevens een tafelstatief geleverd, waarmee u in een handomdraai klaar bent. Met de meegeleverde draagtas kunt u uw spotter eenvoudig mee nemen en is hij altijd beschermt tegen de weerinvloeden. Ondanks deze draagtas is het verstandig om de beschermdoppen weer terug te plaatsen op de spotting scope om eventuele beschadigingen te voorkomen.

Digiscoping met de Konuspot-80C

Met de Konus Spotting Scope Konuspot-80C 20-60x80 kunt u door middel van de meegeleverde Smartphone adapter voor smartphones tot 86mm breed, met uw eigen smartphone, op een eenvoudige manier foto's en video's maken van het onderwerp dat u observeert. Door deze adapter in combinatie met uw smartphone te gebruiken wordt het ook mogelijk om met meerdere mensen tegelijk naar het onderwerp te kijken. Dit is mogelijk doordat hetgeen u observeert op uw smartphone weergegeven wordt. Ook blijft het nu nog mogelijk om tegelijkertijd foto's en video's te maken.

Werking van Smartphone adapter

U plaatst uw smartphone in de smartphone-adapter en centreert de camera in het midden van de cirkel. Nu kunt u het rubber van het oculair van de Konuspot-80C verwijderen en de smartphone-adapter op het schroefdraad draaien. Wanneer u nu de camera-app van uw smartphone opent kunt u het scherm gebruiken om te observeren en om foto's en video's te maken. Wanneer het beeld onduidelijk is kunt u dit verhelpen door in te zoomen via uw telefoon, zoals u gewend bent, of door de scherpstelring te gebruiken van de Konus Konuspot-80C.

DSLR-adapter voor spiegelreflexcamera's

Met de meegeleverde DSLR-adapter is het ook mogelijk om uw spiegelreflexcamera te gebruiken om foto's te maken van de observaties. In dit geval dient u over een T2-adapter (zie optionele accessoires) te beschikken welke u in plaats van het objectief op uw spiegelreflexcamera monteert. Ook nu is het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk op het scherm te kijken om de observaties te aanschouwen. Ook blijft op deze manier de mogelijkheid aanwezig om foto's te maken met uw camera. Eerst bevestigt u de T2-adapter op de dslr-adapter waarna u het rubber van het oculair van de Konuspot-80C verwijdert. De dslr-adapter schuift u daarna over het oculair en deze draait u vast door middel van het schroefdraad. Wanneer u het objectief van de camera verwijdert kunt u de camera bevestigen op de T2-adapter, waarna de opstelling klaar is voor gebruik.

Kenmerken van de Konuspot-80C 20-60x80 spotting scope

 • Low budget Spotting scope voor 100m schietbaan om de kogelinslag goed te kunnen zien
  Geschikt voor digiscoping met smartphone of spiegelreflex camera
 • Multi-coatings optiek voor natuurgetrouw en helder beeld
 • 80mm Objectief met 20x tot 60x variabele vergroting
 • Scherpstelling centraal vanaf 10 meter
 • Incl. tafelstatief, camera adapter, smartphone adapter en professionele draagtas


Levering:

 • 1x Spotting Scope Konuspot-80C
 • 1x Oculair met 20-60x zoom
 • 1x Konuspot DSLR adapater
 • 1x Universele Smartphone-adapter
 • 1x Statiefbeugel
 • 1x Draagtas
 • 1x Objectiefdop
 • 1x Oculairbeschermdop
 • 1x Meertalige handleiding

Merk: Help Konus
Vergroting: Help 20-60
Diameter objectief: Help 80mm
Lenstype: Help Standaard
Waterproof: Help Ja
Gebruik: Help Jagen, Vogels kijken, Astronomie
Uittredepupil: Help 4 bij 20x en 1,33 mm bij 60x
Lenscoating: Help Full Multi Coated
Glasmateriaal: Help BaK-4
Kleur: Help Groen
Lengte: Help 447 mm
Gewicht: Help 1400 g
Garantie: Help 2 Jaar
Lichtsterkte: Help 16 bij 20x en 1,8 bij 60x 
Schemergetal: Help 40 bij 20x en 69,3 bij 60x
Gezichtsveld op 1000m: Help 26m bij 20x en 14m bij 60x
Scherp vanaf: Help 10 m
Handleiding: Help Manual Konuspot-80 20-60x80 spotting scope