Konus Spotting Scope Konuspot-65C 15-45x65

De Konus spotting scope Konuspot-65C 15-45x65 is een hoge kwaliteit spotting scope, ideaal voor observeren dankzij het 45 graden gekantelde oculair. De zoom vergroting is nuttig voor het ontdekken ...

Standaard levertijd

1 dag

€ 239,00
€ 219,00
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
De Konus spotting scope Konuspot-65C 15-45x65 is een hoge kwaliteit spotting scope, ideaal voor observeren dankzij het 45 graden gekantelde oculair. De zoom vergroting is nuttig voor het ontdekken van de details. U kunt snel switchen van de 15x naar de 45x vergroting. Een aantrekkelijke waterdichte spotting scope voor vogelspotters en vliegtuigspotting. Met het 45 graden breedbeeld, de variabele zoom en het BaK-4 glas met volledige multicoating geeft deze spotting scope een helder en natuurgetrouw beeld zelfs met slechte licht- of weersomstandigheden. Doordat de Konuspot-65C is uitgerust met een Smartphone- en Konuspot DSLR adapter kunnen de mooiste waarnemingen bewaard blijven. Met een inkijkhoek van 45 graden kunt u op een uiterst ontspannen manier observaties doen.
 

Konus Spotting Scope Konuspot-65C 15-45x65

Bij de Konus spotting scope Konuspot-65C 15-45x65 kan meteen gebruikt worden door de beschermdoppen van het oculair en het objectief te verwijderen. Wanneer u door het oculair kijkt kunt u aan het scherpstelwiel bovenop de spotting scope draaien om het beeld scherp te stellen. Wanneer u het oculair naar links draait vergroot u het object en zal het nodig zijn om opnieuw scherp te stellen met behulp van het scherpstelwiel. Met deze vergrotingen kan het verstandig zijn om een statief te gebruiken om het object nog beter te kunnen observeren. Deze spotting scope is voorzien van een 1/4" female statief aansluiting.
 

Stay-On Tas voor Konuspot 65C

De meegeleverde Stay-On Tas voor de Konuspot 65C is voorzien van meerdere ritssluitingen wat het mogelijk maakt om de Konus Konuspot-65C 15-45x65 te gebruiken terwijl hij in de tas blijft. U kunt hem op deze manier heel snel gebruiken wanneer u onverwachts iets wilt bekijken. Het is verstandig om de beschermdoppen weer terug te plaatsen op de spotting scope om eventuele beschadigingen te voorkomen tijdens vervoer.
 

Kenmerken van de Konuspot-65C 15-45x65 spotting scope

 • Geschikt voor digiscoping met smartphone of spiegelreflex camera
 • multi-coatings optiek voor natuurgetrouw en helder beeld
 • 65mm objectief met 15x tot 45x variabele vergroting
 • Gezichtsveld op 1000m is 38 m op 15x vergroting tot 20 m op de 45x vergroting
 • incl. tafelstatief, smartphone adapter, DSLR adapter en professionele draagtas
 

Smartphone adapter voor smartphones tot 86mm breed

Met de Konus Spotting Scope Konuspot-65C 15-45x65 kunt u door middel van de meegeleverde Smartphone-adapter, met uw eigen smartphone, op een eenvoudige manier foto's en video's maken van het onderwerp dat u observeert. Door deze adapter in combinatie met uw smartphone te gebruiken wordt het ook mogelijk om met meerdere mensen tegelijk naar het onderwerp te kijken. Dit is mogelijk doordat hetgeen u observeert op uw smartphone weergegeven wordt. Ook blijft het nu nog mogelijk om tegelijkertijd foto's en video's te maken.

U plaatst uw smartphone in de smartphone-adapter en centreert de camera in het midden van de cirkel. Nu kunt u het rubber van het oculair van de Konuspot-65C verwijderen en de smartphone-adapter op het schroefdraad draaien. Wanneer u nu de camera-app van uw smartphone opent kunt u het scherm gebruiken om te observeren en om foto's en video's te maken. Wanneer het beeld onduidelijk is kunt u dit verhelpen door in te zoomen via uw telefoon, zoals u gewend bent, of door de scherpstelring te gebruiken van de Konus Konuspot-65C.
 

Dslr-adapter voor spiegelreflexcamera's

Met behulp van de dslr-adapter is het ook mogelijk om uw spiegelreflexcamera te gebruiken om foto's te maken van de observaties. In dit geval dient u over een T2-adapter (zie optionele accessoires) te beschikken welke u in plaats van het objectief op uw spiegelreflexcamera monteert. Ook is het dan mogelijk om met meerdere mensen tegelijk op het scherm te kijken om de observaties te aanschouwen.

Eerst bevestigt u de T2-adapter op de dslr-adapter waarna u het rubber van het oculair van de Konuspot-65C verwijdert. De dslr-adapter schuift u daarna over het oculair en deze draait u vast door middel van het schroefdraad. Wanneer u het objectief van de camera verwijdert kunt u de camera bevestigen op de T2-adapter, waarna de opstelling klaar is voor gebruik.


Levering:

 • 1x Konus Konuspot-65C
 • 1x Oculair met 15-45x zoom
 • 1x Konuspot DSLR adapter
 • 1x Universele Smartphone-adapter
 • 1x Tafelstatief
 • 1x Stay-On Tas
 • 1x Objectiefdop
 • 1x Oculairbeschermdop
 • 1x Lens reinigingsdoek
 • 1x Meertalige handleiding
 • 1x Smartphone Adapter instructies
 
Merk: Help Konus
Vergroting: Help 15-45x
Diameter objectief: Help 65mm
Lenstype: Help Standaard
Waterproof: Help Ja
Gebruik: Help Reizen, Jagen, Vogels kijken, Vliegtuig spotten
Uittredepupil: Help 4 mm (15x) ~1,3mm (45x)
Lenscoating: Help Multi Coated
Glasmateriaal: Help BaK-4
Kleur: Help Groen
Lengte: Help 355,6 mm
Gewicht: Help 898 g
Garantie: Help 2 Jaar
Lichtsterkte: Help 18,7 bij 15x en 2,1 bij 45x
Schemergetal: Help 31,2 bij 15x en 54,1 bij 45x 
Gezichtsveld op 1000m: Help 38m bij 15x en 20m bij 45x
Scherpstelling: Help Grofafstelling
Handleiding: Help Manual Konuspot-65C 15-45x65 spotting scope