We zijn gesloten van zaterdag 3 t/m zondag 23 september in verband met onderhoud. Uw bestelling wordt maandag 26 september verwerkt.
Konus Konusmall-2 Monokijker 7-17x30

De Konus Konusmall-2 Monokijker 7-17x30 is een super compacte monokijker met een variabele vergroting van 7 tot 17x. De monokijker heeft een diameter van 30 mm zodat u een goed beeld heeft. Hij wee...

Standaard levertijd

1 dag

€ 44,95
Prijs per stuk

Voorraad : 94

Aantal: 
Bestellen
De Konus Konusmall-2 Monokijker 7-17x30 is een super compacte monokijker met een variabele vergroting van 7 tot 17x. De monokijker heeft een diameter van 30 mm zodat u een goed beeld heeft. Hij weegt slechts 156 gram en is daardoor gemakkelijk mee te nemen bijv. aan uw broekriem tijdens de jacht of op de schietbaan. Deze Konusmall-2 monokijker is uniek in zijn soort, monokijkers met een variabele vergroting kom je eigenlijk niet tegen in de markt. De kijker ligt door zijn rubberen grip lekker in de hand en is voorzien van een strap welke u om uw pols kun doen. De lens is voorzien van een multi coating welke voorkomt dat er vuil en water aan hechten, zo blijft u altijd een scherp beeld houden.
 

Konusmall-2 Monokijker met dubbele scherpstelling

De monokijker beschikt over een dubbele scherpstelling, zodat u wanneer u een interessant object ziet deze nader kunt bestuderen. Om een object te gaan bekijken zet u eerst de vergroting op 7x en vervolgens trekt u de kijker uit. Aansluitend kunt u het uitgetrokken gedeelte verder draaien en de kijker scherpstellen op het gewenste object. Als u aansluitend gaat vergroten met de voorste ring dan dient u de scherpstelling te corrigeren. De scherpstelringen zijn voorzien van rubber zodat u een goede grip heeft op de scherpstelringen en deze fijn kunt afstellen.
 

Konusmall-2 met statiefaansluiting en twist up oculairring ook geschikt voor brildragers

De Konusmall-2 7-17x30 beschikt over een statiefaansluiting, hiermee kunt u de monokijker op een statief monteren. De monokijker op een statief monteren heeft een rustiger en stabieler beeld als resultaat. De monokijker beschikt over een twist up oculairring zodat de monokijker ook geschikt is voor brildragers. Naast de Konusmall-2 heeft Konus ook een Konusmall monokijker met een vaste vergroting van 10x25.
 

Toepassing Konus Konusmall-2 Monokijker 7-17x30

De Konusmall-2 Monokijker is geschikt voor diverse toepassingen. Zo is hij makkelijk mee te nemen tijdens de jacht, een wandeling of een fietstochtje en kunt u makkelijk en snel vogels of andere objecten bekijken. Ook kunt u de Konusmall-2 goed gebruiken op zee voor op uw zeilboot, met één hand kan hij makkelijk gepakt en opgeborgen worden bijvoorbeeld in uw jaszak. Door zijn lichte gewicht en compacte formaat is hij overal mee naar toe te nemen en middels zijn vergroting kunt u alles close up bestuderen.


Levering:

  • 1x Konusmall-2 Monokijker 7-17x30
  • 1x oculairdop
  • 1x objectiefdop
  • 1x Etui
  • 1x Draagriem
  • 1x Handleiding meertalig
  • 1x Lensdoek
  • 1x Full-color verpakking
 

Merk:

 

Konus

Vergroting:

 

7-17

Type verrekijker:

 

Monoculair

Gebruik:

 

Jacht, Reizen, Vogels kijken

Uittredepupil:

 

4,2m-7X - 1,7m-17X

Lenscoating:

 

Fully Multi Coated

Prisma type:

 

BK-7

Kleur:

 

zwart

Afmetingen:

 

128 mm

Gewicht:

 

156 gram

Lichtsterkte:

 

4,3 -7x - 1,8-17x

Schemergetal:

 

14-7x - 22-17x

Gezichtsveld op 1000m:

 

80,5m-7x - 45,5m-17x

Scherp vanaf:

 

3 m

Coating:

 

Full multicoating

Diameter objectief:

 

30 mm

Gasgevuld/waterdicht:

 

Nee

Scherpstelling:

 

Individuele scherpstelling

Twistup oculairen:

 

Ja

Statiefaansluiting:

 

Ja

Garantie:

 

2 Jaar