FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera

Met de De FLIR Scout TK kunt u ontdekken als nooit tevoren! Deze Scout TK is een zakformaat thermische monoculair en is de meest compacte en lichte warmtebeeldcamera die er op de markt verkrijgbaar...

Standaard levertijd

1 dag

€ 699,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Met de De FLIR Scout TK kunt u ontdekken als nooit tevoren! Deze Scout TK is een zakformaat thermische monoculair en is de meest compacte en lichte warmtebeeldcamera die er op de markt verkrijgbaar is. Dit model bevat alle hoogwaardige componenten van alle andere FLIR warmtebeeldcameras, maar is zo ontworpen dat deze ook beschikbaar is voor personen met een beperkter budget. De Scout TK geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en in het midden van de nacht. Doordat er gebruikt gemaakt wordt van een speciaal gedeelte van infrarood spectrum (te zien als warmte) is het beeld altijd hetzelfde, of het nou overdag is of volledige duisternis.
 

Verschil met Nachtzichtkijkers

Het voordeel ten opzichte van nachtzicht apparatuur is dat u met warmtebeeld apparatuur ook gemakkelijk ziet of iets of iemand zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte sporen te zien, denk aan zojuist weg gereden auto welke warmte afgeeft. Er is totaal geen licht nodig om duidelijk beeld te zien met een warmtebeeldcamera. De FLIR TK is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en is ook met slechts één hand te bedienen. Daarnaast is hij dankzij zijn lage prijs betaalbaar voor o.a. beveiligers, hulpdiensten, douanebeambten, wandelaars, safari, boeren, jacht of paintbal.

InstAlert functie

Tevens is de Scout TK uitgerust met het zogeheten "InstAlert" technologie. Met één druk op de knop wordt enkel het warmste object in de kleur rood weer gegeven. Dit maakt het heel eenvoudig om uw gewenste dier of doelwit te volgen.


Unieke Kenmerken:

 • Helderheid instelbaar
 • Batterijduur: 5-7 uur
 • Bestand tegen een val van 1 meter hoog op beton
 • Waterbestendigheid: IP67 (Onderdompelbaar)

 

Toepassing FLIR Scout TK

De FLIR Scout TK helpt je bij het verkennen van het buitenleven 's nachts en in slechte lichtomstandigheden. Hij openbaart je omgeving en helpt je bij het zien van mensen, voorwerpen en dieren op een afstand tot ongeveer 100 yards (90 m). Hij is eenvoudig te gebruiken, met beelden en video-opname. Dit maakt de Flir Scout TK de perfecte metgezel, hetzij outdoors of in je eigen achtertuin. Deze zakformaat warmtecamera kan eenvoudig met één hand gebruikt worden. FLIR Scout TK heeft een eenvoudig vier-knops design en zeer gebruiksvriendelijke interface.

Deze warmtebeeldcamera valt onder de Dual-Use verordening. Voor het (tijdelijk) exporteren van deze goederen naar landen buiten de Europese Unie heeft u een vergunning nodig.


Levering:

 • 1x FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera
 • 1x Oculairdeel
 • 1x Lenskap
 • 1x Nekkoord
 • 1x USB-kabel
 • 1x Handleiding
 • 1x Kleurenverpakking

   Review:     FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera Veldtest en Review
 
Merk: Help Flir
Gebruik: Help Natuurobservaties, Jacht, Rechtshandhaving, Beveiliging
Detectortype: Help 160x120 VOx Microbolometer
Zichtveld: Help 20° × 16°
Golflengte: Help 7.5 - 13.5 μm
Viewfinder display: Help 640x480 LCD Kleurendisplay
Kleurpalet: Help White Hot, Black Hot, InstAlertTM, Rainbow, Iron, Lava, Artic & Graded Fire
SD kaart slot: Help Nee
Refresh Rate: Help 9 Hz
Opstarttijd: Help < 5 seconden
Gewicht: Help 170 gr
Afmetingen: Help 100x38x38 mm
Detectie afstand (persoon 1.8 m × 0.5 m): Help tot ca. 100 m
Voeding: Help Interne Li-Ion batterij
Werktemperatuur: Help -20°C to 40°C
Waterproof: Help Ja
Garantie: Help 2 jaar