Falcon Eyes Lampstatief op Wielen TRS-3120HL 312 cm

Het Falcon Eyes Lampstatief op Wielen TRS-3120HL 312 cm is een extra degelijk statief met dikke buizen en een grote spreidstand voor extra stabiliteit. Hierdoor kan het statief zware apparatuur dra...

Verwachte levertijd

11 dag(en)

€ 199,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het Falcon Eyes Lampstatief op Wielen TRS-3120HL 312 cm is een extra degelijk statief met dikke buizen en een grote spreidstand voor extra stabiliteit. Hierdoor kan het statief zware apparatuur dragen. Toch is het statief makkelijk in te klappen en mee te nemen. Het statief is uitgerust met wielen, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is. Aan de bovenkant van het statief is een ingang voor een optionele boomarm of spigot. Naast deze ingang is een uitschuifbare spigot, waarop vele verschillende accessoires gemonteerd kunnen worden. Deze spigot is niet voorzien van een schroefdraad.

Mogelijkheden Falcon Eyes Lampstatief op Wielen TRS-3120HL 312 cm

De wielen van het statief bevatten een rem, waardoor het statief stevig op zijn plaats kan blijven staan. Aan de onderkant van het statief is een snoerclip, waar u uw snoer aan kunt vastmaken, zodat deze niet in de weg zit.


Levering

  • 1 x Statief op wielen

Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpLampstatief
Minimale hoogte:Help150 cm
Maximale hoogte:Help312 cm
Gesloten lengte:Help140 cm
Secties:Help3
Secties Ø (mm):Help40/35/30
Spreidstand:Help92 cm
Materiaal:HelpMetaal
Kleur:HelpZwart
Gewicht:Help6,37 kg
Maximaal belastbaar gewicht:Help5 kg