Explorer Cases Geweertas 108

De Explorer Cases Geweertas 108 is een geweertas binnen de speciaal door Explorer Cases ontwikkelde geweertassen serie. Deze serie geweertassen zijn gewatteerd, en ontwikkeld zodat u makkelijk en v...

Standaard levertijd

1 dag

€ 132,00
€ 121,44
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

De Explorer Cases Geweertas 108 is een geweertas binnen de speciaal door Explorer Cases ontwikkelde geweertassen serie. Deze serie geweertassen zijn gewatteerd, en ontwikkeld zodat u makkelijk en veilig uw geweer kunt vervoeren. De geweertas 108 is geschikt voor Explorer Case 10840. De geweertas 108 is gemaakt van duurzame 600D scheurbestendige polyester met een robuuste ritssluiting met afsluitbare Velcro pull rits voor het hoofdcompartiment. Het hoofdcompartiment beschikt hiernaast over twee neopreen haak-en-kant zijkleppen en verstelbare riemen om vuurwapens vast te houden. Het voorste centrale compartiment is uitgerust met verstelbare binnenbandjes om producten te bevestigen. De twee zijden kleinere zakjes zijn ontworpen voor accessoires en/of munitie. Zowel de hoofd- als voorvakken zijn aan alle kanten gewatteerd om beschadigingen te voorkomen en uw producten veilig te transporteren.

Explorer Cases Geweertas 108

De tas is voorzien van een handvat en losse schouderriem zodat hij ook gebruikt kan worden als tas zonder de koffer. Onder "Optionele Accessoires" vind u een Rugzak kit. Middels deze accessoire kunt u van uw geweertas een rugzak maken en uw wapen tijdens de jacht op uw rug dragen.

Toepassing Explorer Cases Geweertas 108

Een geweertas waarmee u veilig en makkelijk uw geweer kunt vervoeren, u kunt de geweertas los gebruiken of in Explorer Case 10840.


Levering:

  • 1x Explorer Cases Geweertas 108
  • 1x schouderriem

Merk:HelpExplorer Cases
Kleur:HelpZwart
Buitenmaten (LxBxH):Help1060x360x70 mm
Extra opties:HelpWapenkoffer