Carson Universele Smartphone Adapter IS-200 HookUpz 2.0

De Carson HookUpz 2.0 Smartphone Adapter universeel IS-200 is speciaal ontwikkeld voor digiscoping met verrekijker, spotting scope, telescoop, microscoop en/of nachtkijker. Ga uw gang en leg uw avo...

Standaard levertijd

1 dag

€ 79,95
Prijs per stuk

Voorraad : 11

Aantal: 
Bestellen

De Carson HookUpz 2.0 Smartphone Adapter universeel IS-200 is speciaal ontwikkeld voor digiscoping met verrekijker, spotting scope, telescoop, microscoop en/of nachtkijker. Ga uw gang en leg uw avonturen en ontdekkingen door de ogen van uw geliefde optiek vast. Het maken en delen van foto's en video's met deze kijkers is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Hij kan op vrijwel elk optische kijker gebruikt worden met een maximale oculair diameter (buitenmaat) van 28 tot 56 mm. De Carson HookUpz 2.0 is compatibel met de meeste smartphones met een maximale breedte van 9,5 cm. We adviseren om niet langer dan twee aaneengesloten uren te digiscopen in verband met het rekken van de veren.

Hoe werkt de Carson HookUpz 2.0 Smartphone Adapter?

Uw smartphone kan met behulp Carson HookUpz 2.0 Smartphone Adapter bevestigd worden op diverse soorten kijkers waaronder; verrekijkers, nachtkijkers, spotting scopes, telescopen en/of, microscopen. Hierdoor wordt het mogelijk om foto's en video's te maken van hetgeen u ziet door deze scopes. Zo wordt het nu ook mogelijk om met meerdere mensen tegelijk door de kijkers te kijken. U klemt de telefoon vast in de houder en centreert de camera zo goed mogelijk voor de camera opening. Tijdens het digiscopen kunt u het beeld nog fijn afstellen d.m.v. de schroef aan de onderkant van de adapter. Bij de Carson HookUpz 2.0 Smartphone Adapter wordt een afstandshouder meegeleverd. Hiermee kan de afstand tussen de lens en het oculair aangepast worden en eventueel het beeld dat u ziet vergroot worden.

Wilt u zeker weten of uw smartphone en kijker of scope compatible zijn met deze universele smartphone adapter? Kijk dan in deze gids: Carson HookUpz 2.0 Size Guide

Kenmerken van de Carson HookUpz

 • Gebruik de HookUpz 2.0 IS-200 om uw smartphone aan te sluiten op uw geliefde optiek
 • Maak digitale opnames van alles wat u ziet door uw optische kijker
 • Deel uw gemaakte foto's en video's snel en eenvoudig via sms, mail en sociale media
 • Geschikt voor de meest populaire smartphones, waaronder de grotere modellen
 • Deze adapter kan zelfs gebruikt worden met hoesje om de smartphone
 • Werkt met verrekijker, spotting scope, nachtkijker, telescoop, microscoop met 28-58 mm diameter buitenmaat
 • Hij werkt helaas niet met een richtkijker
 • Deze HookUpz 2.0 is super compact, licht in gewicht en eenvoudig in gebruik
 • De exclusieve telefoonklem en optiek-bevestiging verzekeren een sterke grip tussen beide apparaten
 • Berg de Carson HookUpz 2.0 adapter veilig op in de bijgeleverde bewaartas

Extra voordelen HookUpz 2.0 Smartphone Adapter voor scopes

Het mooie van de Carson HookUpz 2.0 is, dat mocht u een nieuwe smartphone kopen, dan hoeft u geen extra accessoires hiervoor te kopen. U kunt uw nieuwe telefoon meteen weer aansluiten en gebruik maken van de producten die u reeds bezit. Ook aan gebruik in een omgeving met weinig licht is gedacht, delen van de HookUpz 2.0 zijn namelijk neon groen en geven licht in het donker.

Carson HookUpz ook geschikt voor Dual-camera smartphone

De smartphone kan op vrijwel elke positie geplaatst worden. Daarmee is deze HookUpz 2.0 ook geschikt voor smartphones met dual-camera. In onderstaande video wordt duidelijk uitgelegd hoe eenvoudig het is om een smartphone aan uw verrekijker, nachtkijker, spotting scope, telescoop en/of microscoop aan te sluiten en de beelden op kunt nemen met uw telefoon.


Bron: https://youtu.be/09hrgkjJIZc


Levering:

 • 1x Carson HookUpz 2.0 Smartphone Adapter universeel IS-200
 • 1x Lens afstandhouder
 • 1x Bewaartas
 • 1x Handleiding (Engelstalig)
 • 1x Full-color verpakking

Merk: Balloon
Type: Digiscoping adapter
Gewicht: 136gr
Afmetingen: 10,9 x 5,8 x 11,4 cm
Geschikt voor: iPhone, HTC, Samsung, Sony, iOS, Android met een maximale breedte van 9,5 cm
Geschikt voor: Verrekijkers, nachtkijkers, spotting scopes, telescopen en/of, microscopen met een maximale oculair diameter van 28-58 mm (buitenmaat)
Size Guide: Carson HookUpz 2.0 Size Guide
Handleiding: Manual Carson HookUpz 2.0 Smartphone Adapter universeel IS-200