Een Nachtkijker is een instrument waarmee het mogelijk wordt om 's avonds en 's nachts te zien. Ze maken hiervoor gebruik van restlicht en worden hierdoor ook wel restlichtversterkers genoemd. In sommige gevallen is er geen restlicht aanwezig, bijvoorbeeld in volledige duisternis. Daarom zijn de meeste nachtkijkers voorzien van een ingebouwd infrarood hulplicht. Wil u meer weten over nachtkijkers? Kijk dan eens op onze adviespagina naar de pagina "Hoe werkt een nachtkijker?"

Yukon Spartan monoculaire nachtkijkers

De vergrotingen, het brede gezichtsveld, het lichte gewicht en het compacte en mooie design maken de Spartan serie tot een van de populairste serie van Yukon.

 

Yukon's exclusieve PulseTM infrarood systeem(voor mens/dier onzichtbaar) in combinatie met de vernieuwde lichtdoorlatende lenzen zorgen voor een meer dan acceptabel helder beeld. Een uitstekende keuze voor professionele observaties, outdoor, jacht, en huisbeveiliging. De Yukon Spartan is scherp vanaf 1 meter!

 

De Yukon nachtkijkers kennen diverse vergrotingen: 1x24, 2x24, 3x42, 4x50 3x42 WP, 3x50 Gen2+. De Spartans worden standaard geleverd met een tas, lensdop, schoonmaakdoek en batterij.

U heeft al een Yukon Spartan nachtkijker vanaf € 239,-

Direct naar de Yukon Spartan nachtkijkers >>
Geen producten