We zijn gesloten van zaterdag 3 t/m zondag 23 september in verband met onderhoud. Uw bestelling wordt maandag 26 september verwerkt.
Vortex Summit SS-P Statief

Het Summit SS-P statief van Vortex is een compact statief, welke u makkelijk meeneemt tijdens bijvoorbeeld het jagen. Het statief is geoptimaliseerd voor jagers, vanwege het gebruik van hoge kwalit...

Verwachte levertijd

9 week(en)

€ 169,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het Summit SS-P statief van Vortex is een compact statief, welke u makkelijk meeneemt tijdens bijvoorbeeld het jagen. Het statief is geoptimaliseerd voor jagers, vanwege het gebruik van hoge kwaliteit materialen. Ook kunt u het Summit SS-P statief zeer snel opzetten. Het statief is voor het grootste deel vervaardigd uit geanodiseerd aluminium, wat zorgt voor een levenslange betrouwbare oplossing. Ook maakt dit het Summit SS-P statief zeer licht; slechts 900 gram. Geen probleem om de hele dag met u mee te dragen.

Specificaties Summit SS-P

Dankzij diverse innovatieve functies is het Summit SS-P statief een perfecte toevoeging voor uw Vortex collectie. De quick release plaat zorgt ervoor dat u uw verrekijker of spotting scope snel op het statief kunt (de)monteren. De panoramakop kan in drie richtingen worden versteld, om zo snel het onderwerp te kunnen volgen en om de hoek aan te passen. Om efficiënt te kunnen werken, heeft Vortex het statief dusdanig ontworpen dat u met één hand de hoek van de panoramakop kunt verstellen en, door aan het handvat te draaien, de hoek kunt fixeren. De poten van het statief zijn eenvoudig in- en uitschuifbaar, door aan de rubberen ring te draaien en een sectie te verschuiven. De Summit SS-P beschikt tevens over een middenzuil, om de hoogte van het statief snel aan te passen. De maximale hoogte van het statief bedraagt 138 cm, de minimale hoogte bedraagt 16 cm. Ingeklapt heeft de Summit SS-P een hoogte van 35,5 cm. De hoek van de statiefpoten is in drie standen te verstellen. Rubberen voetjes zorgen ervoor dat zelfs een fragiele ondergrond onbeschadigd blijft.

Toepassing Summit SS-P

Vortex is een echt optiekmerk, dus is de Summit SS-P ontwikkeld voor het gebruik met een verrekijker of spotting scope. Het statief is stabiel en snel klaar voor gebruik, wat ervoor zorgt dat u nooit te laat bent voor dat ene moment. Dankzij de hoge kwaliteit is de Summit SS-P ook perfect voor de professionele fotograaf. Vortex heeft speciaal voor fotografen gezorgd voor een kantelbare statiefplaat, waardoor ook verticale foto’s mogelijk zijn.


Levering:

  • 1x Statief met panoramakop
  • 1x Quick release plate
  • 1x Tas

Merk: Help Vortex
Type: Help Wapenstatief
Gebruik: Help Spotting scope/Telescoop, Verrekijker, Wapen
Minimum hoogte (cm): Help 16
Maximum hoogte (cm): Help 138
Gesloten hoogte (cm): Help 35,5
Secties: Help 5
Draagvermogen (Kg): Help 12,5
Gewicht Statief (Kg): Help 0,9
Materiaal: Help Aluminium
Diameter schroefdraad: Help 1/4"
Garantie: Help Levenslang