Top

Saramonic Draadloze Handheld Microfoon HU10 voor UwMic10

8% Korting
  • Saramonic Draadloze Handheld Microfoon HU10 voor UwMic10
  • Saramonic Draadloze Handheld Microfoon HU10 voor UwMic10
  • Saramonic Draadloze Handheld Microfoon HU10 voor UwMic10
  • Saramonic Draadloze Handheld Microfoon HU10 voor UwMic10
€ 199,00
183,08
per stuk
Product is momenteel niet op voorraad

Neem contact met ons op voor de levertijd
Verwachte levertijd: 4 wekenVoorraad: 0

De HU10 van Saramonic is een draadloze handheld microfoon voor het UwMic10 systeem. U kunt de HU10 eenvoudig koppelen met de TX10 zender (niet meegeleverd) en zo een professionele en betrouwbare audio-oplossing creëren. De HU10 werkt op twee AA-batterijen, welke niet zijn meegeleverd. Op het gedetailleerde scherm zijn duidelijk de belangrijkste instellingen af te lezen, zoals het kanaal en de batterijlevel. Het scherm heeft ingebouwde verlichting en is daardoor ook ’s avonds duidelijk af te lezen.

Professionele kwaliteit

Het UwMic10 systeem staat voor een kristalhelder geluid en bestaat uit betrouwbare apparatuur. Wanneer u de HU10 microfoon uit de verpakking haalt, voelt hij meteen degelijk aan; een robuuste behuizing, goede hardware en een gedetailleerde afwerking zorgen voor een kwaliteitsproduct.

Toepassing

In de praktijk kunt u de HU10 op vele manieren gebruiken. Hier een voorbeeld: u wilt een interview opnemen met uw DSLR-camera. U sluit de RX10 ontvanger (niet meegeleverd) aan op de hotshoe van uw DSLR-camera, met behulp van de adapter. Tevens sluit u een koptelefoon aan op de ‘phone’ poort van de RX10. Het interview kan nu plaatsvinden, waarbij u via de koptelefoon live kunt beluisteren of het geluid storingsvrij binnenkomt in de ontvanger. Eventueel is er nog een extra microfoon aan te sluiten, zie hieronder.

UwMic10 uitbreiding

Om de HU10 te kunnen gebruiken heeft u een RX10 ontvanger nodig. De RX10 heeft de mogelijkheid om twee inputsignalen tegelijkertijd te verwerken. In de UwMic10 range zijn diverse zenders leverbaar. Denk hierbij aan een RX10 dasspeldmicrofoon (zie optionele accessoires), een extra HU10 microfoon en een XLR10 XLR-zender (laatstgenoemde is op bestelling leverbaar). U kunt voor beide kanalen de instellingen los van elkaar instellen.


Levering:

  • 1x HU10 microfoon
  • 1x gebruiksaanwijzing
  • 1x garantiecertificaat
  • 1x verpakking

Merk:HelpSaramonic
Geschikt voor:HelpSpiegelreflex camera, Camcorder, Audio recorder
Afmetingen (mm):Help254 x 52 x 52
Gewicht:Help339 gram
Frequentiebereik:Help614 MHz - 696 MHz
Signaal-ruisverhouding:Help70 dB
Stroomvoorziening:HelpAA batterij (niet meegeleverd)