Roken doen we voornamelijk voor de typische rooksmaak. Als je lekker met smaken wilt experimenteren, maak dan gebruik van rookzout. Maak hiervan je pekelbadje of bestooi er je te roken product mee. Multismoke Rookzout Zalm Mix Alaska is een verfijnde combinatie van zeezout, suikers en kruiden, met een wat kruidigere smaak die perfect is voor zalm. Rookzout Kruidenmix gebruik je het beste voor een fijne smaak en een eenvoudige manier van het rookklaar maken van vis en vlees. De basis van Rookzout Poesta bestaat uit zeezout met Hongaarse kruiden. Rookzout Toscane is rookzout met de Italiaanse kruiden en biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig het te roken product te pekelen. Het gebruik van Rookzout Toscane in de keuken behoort ook tot de mogelijkheden.

Geheel nieuw in het assortiment rookzouten van Multismoke is Rookzout Varna. Dit zout is o.a. samengesteld op basis van zeezout en Bulgaarse kruiden en leent zich uitstekend voor het roken van zowel vis als vlees.Weergave:
 


Bezig met laden...

Rookzout van Multismoke is verkrijgbaar in diverse soorten en smaken en kan gebruikt worden voor vis, vlees, kip en wildsoorten. Leverbaar in verschillende gewichten verschillend per product. De rookzouten zijn een combibnatie van zouten en verfijnde kruiden voor het pekelen of inleggen van uw vis en vlees.  

Rookzout is verkrijgbaar in de smaken; Rookzout Zalm Mix Alaska, Rookzout Zalm-Mix met een vleugje gember, Rookzout Toscane, Rookzout Poesta en Rookzout Kruidenmix. Als je lekker met smaken wilt experimenteren, maak dan gebruik van rookzout. Maak hiervan je pekelbadje of bestooi er je te roken product mee. Probeer ook eens de geheel nieuwe melange van Rookzout Varna, samengesteld uit o.a. zeezout en heerlijke Bulgaarse kruiden.