SurvivalGigant - Onze Topmerken in survival, outdoor, kampeerspullen;

Zien als een kat, met ATN!

ATN (American Technologies Network Corp.) is een belangrijke leverancier voor het Amerikaanse leger. Vele tienduizenden restlichtversterkers van ATN zijn daar al jarenlang in gebruik. De artikelen van ATN kenmerken zich door een hoge optische kwaliteit. De kijkafstand van ATN nachtkijkers in het donker is bijzonder hoog. Met name de GEN2 en GEN2+ zijn versterkers van wereldklasse. Alle modellen hebben een sterke ingebouwde infra-rood verlichting. Dus ook onder zeer moeilijke omstandigheden is er nog voldoende te zien.

Direct naar alle producten van ATN


 

Balloon - loepen en andere optische producten voor de hobbyist & professionele gebruiker
Het merk Balloon levert al 30 jaar lang loepen en andere optische producten voor zowel hobbyisten als professionele gebruikers. De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer complete afwerking. Daarnaast streven ze ernaar om te blijven investeren in kwalitatief hoogstaande en innovatieve producten.

Direct naar alle producten van BalloonBenel Optics

Handige hulpmiddelen voor een vriendelijke prijs

Ons merk Benèl Optics omvat een assortiment van loepen, leeslinialen en andere visuele hulpmiddelen.

Deze loepen worden gebruikt op vele terreinen: lezen, hobby of beroepsmatig.Benel photo

Slimme tools voor een zachte prijs!

Ons huismerk Benèl Photo omvat een aantal slimme foto-accessoires die uw leven als fotograaf stukken makkelijker kunnen maken.

We zijn altijd op zoek naar de nieuwste handige accessoires voor uw fotostudio!

Een van de nieuwste accessoires is afkomstig van SWAT; Wide Converters met macro en Tele Converters behoren o.a. tot het assortiment. SWAT kenmerkt zich door de zeer goede prijs/kwaliteit vehouding. De converters worden regelmatig beoordeeld als goed tot zeer goed in vakbladen en tijdschriften. Het assortiment omvat voordelige instapmodellen die zich kunnen meten met de beste in de markt.

Direct naar het hele SWAT assortiment 

 

BMS, topkwaliteit optische artikelen voor professioneel gebruik

Het merk BMS staat bekend om zijn microscopie artikelen voor het onderwijs en medische toepassingen.

Door goede optische eigenschappen en een sterke bouwkwaliteit heel geschikt voor op scholen.

Direct naar alle producten van BMS


Het merk Boya staat al jaren garant voor een brede reeks aan microfoons van hoge kwaliteit. Door hun eigen ontwikkelingslaboratorium kunnen ze kwalitatief hoogstaande producten blijven leveren tegen een scherpe prijs!

Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van microfoons voor fotografie en andere digitale audio apparaten. De microfoons van Boya zijn geschikt voor gerenommeerde merken, waaronder: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Pentax, Panasonic, Samsung, Lycra, Apple (iPhone, iPad, and iPod touch). Elk Boya product laat de passie om een uitstekende geluidskwaliteit te bereiken zien en horen!

Direct naar het Boya assortiment


 

 

BRAUN - expert in de fotografiewereld

Het Duitse bedrijf BRAUN kent een lange geschiedenis in de fotografiewereld. Het bedrijf werd in 1915 opgericht door Karl Braun. Vandaag de dag heeft BRAUN een breed assortiment met een scala aan ondermeer statieven, (wild)camera's, filters, accu's en camerahoesjes.

Direct naar alle producten van Braun
 

Bresser
Bresser werd in 1957 opgericht door Josef Bresser en is sindsdien gespecialiseerd in de import en verkoop van verrekijkers. In 1979 is de firma overgenomen door zijn zoon Rolf Bresser, die zich tot doel stelde het bedrijf verder te ontwikkelen met innovatieve optische producten.Door de jaren heen is het assortiment van Bresser flink uitgebreid. In 1999 kwam hier het Amerikaanse merk Meade bij, dat in 1972 is begonnen en inmiddels een goede naam had opgebouwd.

Direct naar alle producten van Bresser
 

Byomic - Voor beginnende en meer gevorderde astronomen en onderzoekers
Byomic biedt telescopen en microscopen voor zowel de beginnende astronoom en onderzoeker als voor de meer gevorderde onderzoeker. In het uitgebreide assortiment zitten lenzentelescopen, spiegeltelescopen, biologische micrsocopen en stereomicroscopen.

Direct naar alle producten van Byomic
Click Props

 

Click Props vervaardigd een grote selectie accessoires en rekwisieten voor de fotografie van jonge kinderen en baby's.
Het aanbod varieert van verschillende rekwisieten zoalshangmatten, tot spectaculair gekleurde kaasdoeken/wraps en andere "knuffelstoffen". Producten waarmee je naar hartelust kunt combineren en experimenteren.


Daarnaast biedt Click Props een exclusieve collectie aan bedrukte vinyl achtergronden. De rijk gekleurde achtergronden kennen een diversiteit aan prints. Hiermee creeërt u in een handomdraai een eigen sfeer. Alle achtergronden zijn gemaakt van slijtvast vinyl en kunnen natuurlijk worden schoongemaakt.

Direct naar alle producten van Click Props
 

Explorer Cases: Built Stronger To Last Longer

Explorer Cases zijn 100% in Italië vervaardigde koffers en worden gezien als de meest innovatieve waterdichte koffers in de markt. De koffers zijn water- en stofdicht en zijn bestendig tegen de zwaarste omstandigheden en schokken. De koffers zijn bestendig tegen een temperatuur van -33 tot + 90 C°. Hiermee zijn ze ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld foto apparatuur, optische apparatuur, elektronica, militaire apparatuur, etc.


Garantie

Explorer cases wil de meest betrrouwbare partner zijn om apparatuur mee te kunnen nemen onder zware omstandigheden. Daarom kunt u rekenen op 100% garantie voor "ALTIJD" tegen het kapot gaan of defecten van het materiaal*. Het is niet voor niets dat deze koffers voldoen aan de zwaarste militaire standaard kwalificaties.

Direct naar alle producten van Explorer Cases


*Garantie is alleen op gevallen waarbij geen sprake is van verkeerd gebruik, nalatigheid of een ongeluk. De garantie geldt alleen op de koffers, niet op de inhoud.


 

 

Falcon Eyes fotostudio apparatuur, al 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.


Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.
Binnenkort volgen veel meer artikelen van Falcom Eyes in onze webshop …

Direct naar het Falcon Eyes aanbod
 

FLIR, de marktleider op het gebied van infraroodcamera's

Wat ook uw infraroodtoepassing is, samen met FLIR bieden wij u de juiste oplossing! Sinds de opkomst van de eerste IR thermografie-toepassingen onderging de infrarood technologie een ware revolutie. Warmtebeeldcamera's worden nu o.a. gebruikt in de jacht, maar ook ter controle van elektrische installaties, warmteafgifte bij automatisering, etc.


Voordelen van warmtebeeldkijkers

Thermische beelden tonen een oververhitte aansluiting die met het blote oog niet waar te nemen is.

Het voordeel van warmtebeeldcamera’s ten opzicht van nachtkijkers is dat deze bijvoorbeeld ook overdag heel goed gebruikt kunnen worden. Wanneer een persoon of dier in het struikgewas zit of bij mist is deze met een warmtebeeldcamera goed te zien

Direct naar alle producten van FLIR
 

 

Kenro

Het Britse merk Kenro is al jaren bekend vanwege het ruime assortiment foto-accessoires.

Kenro levert onder andere perslucht bussen die vanwege hun hoge druk erg populair zijn onder fotografen en andere electronica specialisten.

Direct naar het Kenro aanbod 

 

Konus
Het Italiaanse Konus levert sinds 1979 producten voor zowel hobbyisten als professionele gebruikers. De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer complete afwerking. Daarnaast biedt Konus uitstekende service.

Konus heeft een breed scala aan producten die zeker een aanvulling zijn op uw eigen assortiment. Konus heeft reeds een grote naamsbekendheid bij de consument. Of deze nu op zoek is naar een product voor jacht, vogelspotting, onderzoek, astronomie, wetenschap of sport, Konus biedt altijd het juiste product. Bovendien heeft Konus diverse accessoires, waardoor de consument de producten voor meerdere doeleinden kan gebruiken.

Direct naar alle producten van Konus


 

KOWA - Een begrip in de optiekwereld!

Het Japanse Kowa is al jaren een begrip in de optiekwereld. Het merk produceert verrekijkers en spotting scopes van de allerhoogste kwaliteitsklassen. Kowa kan zich meten met de beste merken in de markt en wordt regelmatig zeer goed getest in diverse vakbladen.

 

Helder en lichtsterk

De scopes en kijkers van Kowa zijn ideaal voor de meest veeleisende gebruikers. De lichtsterkte, detailweergave bouwkwaliteit en helderheid zijn zeer goed. Daarnaast zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals stay-on tassen, camera adapters en oculairen.

Direct naar alle producten van KowaLinkstar

Linkstar - Professionele studio-equipment voor iedereen!

In enkele jaren heeft Linkstar een grote naamsbekendheid gekregen in Nederland. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de goede kwaliteit en specificaties die de apparatuur geschikt maken voor professioneel gebruik. Linkstar studio equipment is geschikt voor iedere doelgroep: van beginners tot professionals en bedrijven die hun eigen productfoto's willen maken.

Groot assortiment

Linkstar biedt alles wat de professionele fotograaf in zijn fotostudio nodig heeft, afgezien van een camera en objectief. Daarbij horen dus studioflitsers, reflectieschermen, achtergronden, daglichtlampen, triggersets, opnametafels en nog veel meer.

S-Bajonet

De meeste Linkstar producten hebben een S-type (Bowens) bajonet, waardoor de Linkstar producten zonder adapterring gecombineerd kunnen worden met Bowens en nog vele andere merken die dezelfde aansluiting hebben. Met optionele adapterringen wordt deze compatibliteit nog verder vergroot en past het ook op bijvoorbeeld Hensel, Multiblitz, Elinchrom, Broncolor, Profoto etc. etc.

Direct naar het Linkstar aanbod


 

 

Luna Optics: Quality you can see... Even in the dark!

Luna Optics gebruikt hun expertise op een manier waarvan u echt kunt profiteren. Het is om Luna Optics er om te doen dat ze de beste prestaties/producten met eerlijke betrouwbare specificaties tegen de meest concurrerende prijzen kunnen aanbieden. Bij Luna Optics zijn ze pas tevreden als de klanten dat ook zijn.

 

Luna Optics heeft zoveel vertrouwen in hun producten dat ze u vragen om hun producten te vergelijken met de concurrentie. Bij Luna Optics zijn ze pas tevreden als de klant tevreden is. Luna Optics staat voor goede producten, goede service en een betrouwbare levering.

 

Ervaar de kwaliteit van Luna Optics ... zelfs in het donker! 

Direct naar alle producten van Luna Optics
 

Marumi, topfilters voor een topprijs

Het Japanse Marumi is al meer dan 20 jaar een succes in Nederland. Marumi produceert filters, voorzetlenzen, converters en andere camera-accessoires. Marumi kenmerkt zich door een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De filters worden regelmatig beoordeeld als goed tot zeer goed in vakbladen en tijdschriften. Het assortiment omvat voordelige instapmodellen tot meervoudig gecoate filters die zich kunnen meten met de beste in de markt. Dit zorgt ervoor dat Marumi een breed publiek aanspreekt.

Direct naar het Marumi aanbod 

 

Matin, de accessoiremaker! 

Het Zuid-Koreaanse merk Matin wordt al ruim 10 jaar verkocht in Nederland en is in vele fotozaken te vinden. Het assortiment omvat vele handige accessoires voor de camera, zoals lensdoppen, zonnekappen en schoonmaak artikelen.

U vindt het complete Martin aanbod hier
 

Meade
Het Amerikaanse merk Meade werd in 1972 opgericht. In Europa wordt het vertegenwoordigd door de firma Bresser. Bresser werd in 1957 opgericht door Josef Bresser en is sindsdien gespecialiseerd in de import en verkoop van verrekijkers. In 1979 is de firma overgenomen door zijn zoon Rolf Bresser, die zich tot doel stelde het bedrijf verder te ontwikkelen met innovatieve optische producten.Door de jaren heen is het assortiment van Bresser flink uitgebreid. In 1999 kwam hier het Amerikaanse merk Meade bij, dat inmiddels een goede naam heeft opgebouwd.

Direct naar alle prodcten van Meade
 

Multismoke Rookovens

Wist u dat vis roken en vlees roken met een rookoven niet alleen lekker is, maar ook nog eens gezellig en gezond?

Er komen namelijk geen vetten of olie aan te pas.  Een rookoven kunt u ook kopen als vervanging of toevoeging van de barbecue. Want het roken van vis, vlees, of schaaldieren in een rookoven is erg leuk. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld je zelf gevangen vis voor te bereiden en te roken in een rookoven... Een gezellig samenzijn met vrienden en familie in uw tuin.
Bij SurvivalGigant kunt u terecht voor professionele rookovens van Multismoke, tafelmodellen en rookoven accessoires zoals; gasunits, etalageroosters, temperatuurmeters en rookhaken en ze zijn leverancier van verschillende soorten rookmot, rookhout en rookkruiden.

Direct naar alle rookovens van Multismoke
 

NEST: Nieuwe fabrikant van een reeks van fotografische producten!

NEST is een fabrikant van fotografische producten, gericht op de beginnende, geoefende hobby en professionele fotograaf. Het huidige aanbod van producten bevat ondermeer een reeks van stijlvolle camera accesoires, monopods en statieven.

Direct naar alle producten van Nest
 

Outdoor Club: de natuur zien zoals u het nog nooit zag!

Outdoor Club (design by Luigi USA) is bekend van haar spotting scopes met uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Deze spotting scopes en verrekijkers worden vervaardigd in China op basis van technologische kennis uit Japan en zijn zeer in trek bij vogelspotters en natuurliefhebbers.


Breed assortiment

Ook worden deze kijkers veelvuldig ingezet door bezoekerscentra van natuurgebieden. Hiermee wordt de kwaliteit van Outdoor Club verder onderstreept. Outdoor Club heeft een breed assortiment robuuste kijkers, van instapmodellen tot hoogwaardige kijkers en scopes met ED/Fluorite lenzen. 

Direct naar alle producten van Outdoor Club

Pixel geeft u controle!

Pixel is een in Hong Kong gevestigde fabrikant van camera-accessoires zoals triggers en afstandsbedieningen. Pixel ontwikkelt en fabriceert al haar producten helemaal zelf. Hierdoor zijn de producten tot in de puntjes uitgewerkt.

Assortiment

Het assortiment van Pixel omvat accessoires voor de meestverkochte merken in de markt, zoals Sony, Canon, Nikon, Pentax en Olympus. Ze blijven hun producten continu doorontwikkelen om steeds uitstekende en betaalbare producten te kunnen leveren in een snel veranderende markt.

Direct naar het Pixel aanbod

Polaris ontwikkelt en produceert professionele artikelen voor fotografie en optiek. 
Polaris is in Nederland met name bekend om haar licht- en flitsmeters. 
De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. 


Tijdens de productie van Polaris artikelen wordt veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak. Daarbij verliest ze een goede prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog. De licht-en flitsmeters van Polaris zijn dan ook niet voor niets opgenomen in het Benel assortiment.

Direct naar het gehele Polaris assoriment


Sevenoak is gespecialiseerd in de productie van professionele camera accessoires, zoals camera rigs, camera sliders en stabilisatoren, follow focus etc. Sevenoak richt zich al jarenlang op Research & Development om zo innovatieve producten te kunnen ontwikkelen van een hoge kwaliteit. De Sevenoak producten worden al jaren goed beoordeeld door zowel amateur- als professionele gebruikers.


Sevenoak produceert accessoires voor de gerenommeerde merken camera's en camcorders zoals: Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Pentax, Olympus, JVC, Leica, RED en andere bekende camera en camcorder merken. De producten van Sevenoak stellen de gebruiker in staat om perfecte foto's en video's te maken.


Sevenoak hanteert een strenge kwaliteitscontrolle, en stelt hoge kwaliteitseisen aan de producten.

Ga direct naar het gehele Sevenoak assortiment

Tronix

StudioKing: een koninklijke prijs-/kwaliteitsverhouding in uw fotostudio!

StudioKing is een Nederlands merk met een sterk kernassortiment van populaire producten op het gebied van studiofotografie.

Het merk StudioKing kenmerkt zich door een sterke prijs-/kwaliteitsverhouding en biedt u hoogwaardige fotostudio artikelen voor een lage prijs. Het assortiment wordt samengesteld door Benèl BV, één van de grootste distributeurs op het gebied van fotostudio artikelen in Europa.

Direct naar het StudioKing aanbod

 

Tronix

Triggertrap - Creative manieren om uw camera te bedienen!

Het merk Triggertrap is ontstaan in 2011 vanuit crowdfunding. Het Engelse bedrijf biedt een breed scala aan intelligente oplossingen om uw smartphone met uw spiegelreflexcamera te verbinden. 

Direct naar alle producten van Triggertrap

Tronix
Tristar

Tristar is opgericht in 1975 in China en produceert al ruim 35 jaar producten voor de fotomarkt.

Het assortiment omvat een groot aantal specialistische apparatuur, zoals windmachines, achtergrondsystemen en artikelen voor macro-fotografie.

Direct naar het Tristar aanbodTronix
Tronix: slimme oplossingen voor onderweg!
De portable stroomvoorzieningen van Tronix zijn zeer geliefd in fotoland. Ze stellen de fotograaf in staat om geheel onafhankelijk van het lichtnet op locatie een fotostudio op te bouwen. De Tronix accu's beschikken over een ingebouwde omvormer die apparaten overal ter wereld voorziet van 230v. De tronix genaratoren zijn een onmisbaar voor elke fotograaf die zijn studio apparatuur buiten wil gebruiken. Dit mede door de snelle laadtijd van deze betrouwbare producten.
Direct naar het Tronix aanbod

 

 

UST survival en outdoor gear van de hoogst mogelijke kwaliteit
Al bijna 80 jaar vervaardigt UST survival en outdoor gear van de hoogst mogelijke kwaliteit. Door het handhaven van de hoogste normen, kwaliteit en service, hebben de producten van UST al vele levens gered.

 

UST biedt een scala aan producten op het gebied van survival , eerste hulp-middelen maar ook heel handige accessoires om mee te nemen op vakantie!

Het assortiment omvat o.a. survival kits, noodverlichting, messen, bijlen, signaalfluitjes, all-weather aanmaakblokjes en navigatiemiddelen.

 

Uw noodpakket is niet compleet zonder de producten van UST.

Direct naar alle producten van UST 

VisGigant - De Vis Webshop Online!

Dè online viswinkel voor hengelsportartikelen, levend aas en voederdieren - Snelle levering - Gratis verzending - Bestel direct je hengelsportspullen bij VisGigant. Volgende dag in huis bij bestellingen voor 12:00. We verzenden alleen pakketten op maandag, t/m donderdag. Ze leveren producten aan verschillende doelgroepen zoals; Sportvissers, vrijetijds vissers, bezitters van vogels, reptielen, en kleine zoogdieren, composteerders etc. 

Aan vissers leveren ze voornamelijk Hengelsportartikelen (waaronder hengels, molens, dobbers, werpgewichten, vislijnen, kunstaas etc.) & levend aas (waaronder viswormen, maden, meelwormen, wasmotten, tebo’s, en dauwpieren. Bezitters van vogels, reptielen en kleine zoogdieren leveren zij veelal voerderwormen en gevriesdroogde insecten. Voor de composteerders hebben ze compostwormen in ons assortiment. Tevens hebben wij wormenmest, ook wel wormenhumus genoemd.

Direct naar alle producten van VisGigant

 

Vortex verrekijkers, richtkijkers en spottingscopes

De mensen van Vortex zitten al in de optiek sinds 1986. Het is op dit moment één van de weinige bedrijven in deze industrie die nog steeds in bezit is van en gerund wordt door een familie. Alle producten worden volgens strenge specificaties ontworpen en gefabriceerd. Inspectie van de producten en service worden geregeld vanuit het moderne gebouw in Middleton, Wisconsin (USA). Het bedrijf heeft een uitgebreid optisch assortiment voor de vogelarij, schietsport, jacht en boogschieten.


Eén van de zaken die Vortex Optics uniek maakt is de VIP garantie die voor veel van hun producten geldt. VIP staat in deze voor "Very Important Promise". Hierbij doen ze een belofte aan de klant namelijk; "Onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurd, waar het ook gekocht is". 

Direct naar alle producten van Vortex 

 

Yukon

Yukon heeft nachtzicht apparatuur die gericht is op de consumentenmarkt. Voor de jacht, outdoor, hobby en beveiliging biedt dit merk uitstekende producten voor een heel betaalbare prijs. Yukon is de grootste fabrikant ter wereld op het gebied van 1e generatie nachtkijkers.

Direct naar alle producten van Yukon
Geen producten