Top

Multismoke Rookmot Varna 1 KG

Nieuw
  • Multismoke Rookmot Varna 1 KG
  • Multismoke Rookmot Varna 1 KG
  • Multismoke Rookmot Varna 1 KG
6,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 - 3 dagen

Multismoke Rookmot Varna is een nieuw kruidenmot die Multismoke aan haar bestaande producten heeft toegevoegd, met een geheim recept gebaseerd op Bulgaarse kruiden. Varna is geschikt voor zowel het roken van vis als vlees. De Varna melange is ook verkrijgbaar in Varna rookzout. Beide producten hebben dezelfde kruidenmelange, zodat ze een nog beter smaakresultaat garanderen.

Multismoke heeft een uitgebreid assortiment van verschillende houtsoorten. Het Beuken-Eikenmot is het meest neutrale rookmot en kan gebruikt worden voor vis, vlees, kip en wildsoorten. Leverbaar in 1kg, 5 kg en 20 kg verpakking. Dit Varna rookmot is alleen in 1 kg verpakkingen verkrijgbaar.

 

Nieuwe Multismoke Rookmot Varna

Dit nieuwe Multismoke Rookmot Varna kan voor het roken van vis en vlees gebruikt worden. Rookmot is tevens verkrijgbaar in de smaken Appel, Kersen en Elzen in 1 kg en 5 kg verpakking.  Voor de vleessoorten zijn de houtsoorten van fruitbomen een aanrader. Voor het roken van de fijnere vissoorten zoals forel en zalm is Elzen het meest geschikt en erg lekker.

Voor een betere en gelijkmatige verbranding zijn er de wat grotere houtblokjes in een mix beuken-eiken die, gemengd met de houtsnippers, de verbranding gelijkmatiger laten verlopen en de temperatuur beter constant houden. Levering

  • Multismoke Rookmot Varna 1KG


Levertijd: 1 dag
Op voorraad

Merk: Help Multismoke
Type: Help Rookmot Varna
Meest geschikt voor: Help Vis, vlees, kip en wildsoorten
Gewicht: Help

1 Kg

Verzending: Help via PostNL