Een account maken is heel gemakkelijk.
Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Met de Cold Smoker of koud roker voor de rookoven laten vele vissoorten als zeeforel, haring, zalm, maar ook ham en nog vele andere voedingswaren zich goed roken. Onder in de rookoven geplaatst nee...
Verwachte levertijd
: 12 week(en)
Standaard levertijd
: 12 weken
Voorraad : 0
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Met de Cold Smoker of koud roker voor de rookoven laten vele vissoorten als zeeforel, haring, zalm, maar ook ham en nog vele andere voedingswaren zich goed roken. Onder in de rookoven geplaatst neemt hij met een diameter van 18 cm weinig ruimte in. De cirkelvormige spiraal wordt met het bijgeleverde Hickory mot gevuld en door middel van een waxinelichtje aangestoken. 2 Kaarsjes en het Hickory mot worden meegeleverd. 1 rooksessie duurt 6 a 8 uur.De Coldsmoker brandt 6 tot 8 uur [ in die tijd de oven gesloten houden ] en wordt geleverd met Hickory mot voor 2 koudrook-sessies. Gebruik Cold SmokerJe vult de gehele ring met bijgeleverde rookmot. Daarna plaats het kaarsje in de speciale opening onder de beginzijde van de ring. Steekt hem aan en na circa 15 minuten verwijder je het kaarsje, maar je kunt hem ook laten staan, want deze brandt van zelf op. Daarom hebben wij een tweetal kaarsje bijgeleverd + gebruiksaanwijzing.