Multismoke Cold Smoker / koud roker

Met de Cold Smoker of koud roker voor de rookoven laten vele vissoorten als zeeforel, haring, zalm, maar ook ham en nog vele andere voedingswaren zich goed roken. Onder in de rookoven geplaatst nee...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 46,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Met de Cold Smoker of koud roker voor de rookoven laten vele vissoorten als zeeforel, haring, zalm, maar ook ham en nog vele andere voedingswaren zich goed roken. Onder in de rookoven geplaatst neemt hij met een diameter van 18 cm weinig ruimte in.

De cirkelvormige spiraal wordt met het bijgeleverde Hickory mot gevuld en door middel van een waxinelichtje aangestoken. 2 Kaarsjes en het Hickory mot worden meegeleverd. 1 rooksessie duurt 6 a 8 uur.
De Coldsmoker brandt 6 tot 8 uur [ in die tijd de oven gesloten houden ] en wordt geleverd met Hickory mot voor 2 koudrook-sessies. 

Gebruik Cold Smoker
Je vult de gehele ring met bijgeleverde rookmot. Daarna plaats het kaarsje in de speciale opening onder de beginzijde van de ring. Steekt hem aan en na circa 15 minuten verwijder je het kaarsje, maar je kunt hem ook laten staan, want deze brandt van zelf op. Daarom hebben wij een tweetal kaarsje bijgeleverd + gebruiksaanwijzing.Levering

  • Multismoke Cold Smoker
  • Hickory mot (voor 2 koudrook-sessies)
  • 2 waxinelichtjes
  • met gebruiksaanwijzing
  • in een kartonnen verpakking

Levertijd: 1 dag
Op voorraad

Merk:HelpMultismoke
Type:HelpCold Smoker / koud roker voor rookoven
Afmeting:HelpØ 18 cm x 5 cm hoog
Gewicht:Help700 gram
Verzending:Helpvia PostNL
Garantie:Help24 maanden