Multismoke Aanmaakhout Beuken-Eiken 1,5 KG

Multismoke Aanmaakhout is samengesteld uit speciaal geselecteerde houtsoorten (beukenhout en eikenhout), waarvoor geen bomen gekapt worden. Deze houten blokjes worden gebruikt voor het aanmaken van...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 7,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Multismoke Aanmaakhout is samengesteld uit speciaal geselecteerde houtsoorten (beukenhout en eikenhout), waarvoor geen bomen gekapt worden. Deze houten blokjes worden gebruikt voor het aanmaken van het vuur in een rookoven, voor het roken van uw vis, vlees, kip, wild, gevogelte, kaas etc. Multismoke aanmaakhout worden geleverd in een zak van 1,5 KG.

Aanmaakhout Beuken-Eiken

De Aanmaakhout blokjes zijn speciaal gedroogd tot 8-10% vochtgehalte. Daardoor zijn ze zuiniger in gebruik en hebben ze geen schadelijke schimmels of vorming daarvan.

Het beuken- en eikenhout is vrij van schadelijke stoffen, 100% natuurzuiver, zonder kankerverwekkende stoffen of lijmresten zitten. Zeer belangrijk bij het rookproces, aangezien er kleine bestanddelen van de aanmaakblokjes in de vis of het vlees trekken die je aan het roken bent.

Gebruik nooit aanmaakblokjes die bedoelt zijn om de barbecue of open haard mee aan te maken, want de onaangename geur van deze aanmaakblokjes trekt in de smaak van de vis of het vlees. Gebruik daarom in een rookoven alleen Gecertificeerd Aanmaakhout.Levering

  • 1 zak Multismoke Aanmaakblokjes Beuken-Eiken 1,5 KG


Levertijd: 1 dag
Op voorraad

Merk: Help Multismoke
Type: Help Gecertificeerd Aanmaakhout
Meest geschikt voor: Help Aanmaken van een Rookoven
Afmeting blokjes Help

± 3cm breed, ±2cm hoog, tussen 5 en 15cm lang

Gewicht: Help

1,5 Kg

Verzending: Help via PostNL