Multismoke Rookoven HM 8550 VLD RVS

De Multismoke Rookoven HM 8550 VLD is dubbelwandig en voorzien van een deur, die het controleren van het te roken product gemakkelijk maakt. Met zijn afmetingen 85 cm hoog en 50 cm breed biedt deze...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 595,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Multismoke Rookoven HM 8550 VLD is dubbelwandig en voorzien van een deur, die het controleren van het te roken product gemakkelijk maakt. Met zijn afmetingen 85 cm hoog en 50 cm breed biedt deze de mogelijkheid om ook grotere vissen liggend te roken. De aslade loopt over de hele ovenbreedte en is voorzien van een luchtschuif, die in combinatie van de regelbare ontluchting op de bovenkant van de oven, het hoger of lager stellen van de temperatuur vereenvoudigd. Staan de schuiven open, dan komt er meer lucht en daardoor een hogere temperatuur. Hou je de schuiven gesloten, dan blijft de temperatuur constant of loopt terug bij te weinig hout in de lade.

De oven wordt met 6 speten en 6 haken, temperatuurmeter, 5kg beuken-eikenhout en 5kg beuken-eikenmot in een kartonnen verpakking geleverd. De temperatuurmeter en de houten greep dient u zelf te bevestigen.

In deze oven kan het apart te bestellen 1-Etagerooster HM 505 gebruikt worden. Je kunt ook meerdere van deze rookroosters plaatsen. Vis valt niet meer van de haken. Let wel op dat paling altijd hangend gerookt dient te worden zodat  het eventuele vet van de paling eruit kan lopen. (Let op: het etagerooster wordt standaard niet meegeleverd). Zie hiervoor etagerooster HM 505. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.

HM 8550 VLD RVS op gas

Ook kan voor dit type de GA 50 gasunit (standaard niet inbegrepen) worden gebruikt die op propaan of-camping gaz brandt en een gelijkmatige temperatuur in de oven geeft. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.

Deze rookoven is alleen leverbaar in het roestvrijstaal.

 

Levering

  • Multismoke Rookoven HM 8550 VLD
  • 5kg beuken-eikenhout
  • 5kg beuken-eikenmot
  • 1 temperatuurmeter
  • 6 speten en 6 haken voor het ophangen van de vis
  • in een kartonnen verpakking

Levertijd: 2 à 3 weken, na bestelling.
We nemen meteen contact met u op.

Merk: Help Multismoke
Uitvoering: Help

Roestvrij staal

Afmeting: Help 500 mm x 400 mm x 850 mm
Brand op: Help Rookhout
Geschikt voor: Help Roken van vis, vlees en gevogelte
Inhoud: Help 10 / 12 pond (bijv.: 16 tot 20 forellen of makrelen, 35 palingen)
Netto gewicht: Help 25 kg
Garantie: Help 2 jaar