Multismoke Rookoven HM 8540 VL RVS (Voorlader)

LET OP: Deze Multismoke Rookoven HM 8540 VL in RVS is uit het assortiment gehaald en vervangen door de: Multismoke Rookoven HM 8530 VL RVS (Voorlader) De Multismoke Rookoven HM 8540 VL heeft een sc...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 370,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

LET OP: Deze Multismoke Rookoven HM 8540 VL in RVS is uit het assortiment gehaald en vervangen door de: Multismoke Rookoven HM 8530 VL RVS (Voorlader)
De Multismoke Rookoven HM 8540 VL heeft een schuif aan de voorkant. Tijdens het gebruik is zo goed te zien hoever het rookproces is. Bij een ongelukje (mocht de vis vallen) is deze gemakkelijk te verwijderen. Ook het schoonmaken van de oven is hierdoor eenvoudig. In deze oven is het goed roken van vis vlees wild en gevogelte. De te roken producten zijn door het omhoogschuiven van de schuif direct zichtbaar. 20 tot 25 Forellen en 40 palingen afhankelijk van de grote laten zich in een keer roken. Maar ook voor een stuk spare-rib of kip is deze rookoven eenvoudig in gebruik. Bij dit type zit de temperatuurmeter bovenop. De greep (zelf monteren i.v.m. met de verpakking) zit op de schuif van de oven
Deze rookoven is 40 x 40 cm en is 85 cm hoog.

De oven wordt met 6 speten en 6 haken, temperatuurmeter, 1kg beuken-eikenhout en 1kg beuken-eikenmot in een kartonnen verpakking geleverd. De temperatuurmeter en de houten greep dient u zelf te bevestigen.

Het apart te bestellen 6 etage rek HM 406 is een aanrader bij gebruik van deze oven. Vis valt niet meer van de haken. Let wel op dat paling altijd hangend gerookt dient te worden zodat  het eventuele vet van de paling eruit kan lopen. (Let op: het etagerooster wordt standaard niet meegeleverd). Zie hiervoor de 6 etagerooster HM 406. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.

Ook kan voor dit type de GA 40 gasunit (standaard niet inbegrepen) worden gebruikt die op propaan of-camping gaz brandt en een gelijkmatige temperatuur in de oven geeft. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.

Deze rookoven is uitgevoerd in Roestvrij staal en kost € 370,00. 

In Galva uitvoering kost deze oven € 235,00.Levering

  • Multismoke Rookoven HM 8540 VL RVS (excl. vis)
  • 1kg beuken-eikenhout
  • 1kg beuken-eikenmot
  • 1 temperatuurmeter
  • 6 speten en 6 haken voor het ophangen van de vis
  • in een kartonnen verpakking

Levertijd: 1 week
Op voorraad

Merk: Help Multismoke
Uitvoering: Help

Roestvrij staal

Afmeting: Help 400 mm x 400 mm x 850 mm
Brand op: Help Rookhout
Geschikt voor: Help Roken van vis, vlees en gevogelte
Inhoud: Help 10 / 12 pond (bijv.: 20 à 25 forellen of 40 palingen)
Netto gewicht: Help 16 kg
Verzending: Help via PostNL
Verzendkosten: Help Gratis!
Garantie: Help 2 jaar