Multismoke Rookoven HM 8540 ISO Galva

De Multismoke Rookoven HM 8540 ISO is een dubbelwandig en geïsoleerde rookoven met een grote ruimte van 40 bij 40 cm en is 85 cm hoog. Voor wie onder alle omstandigheden buiten wil roken is dit de ...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 335,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Multismoke Rookoven HM 8540 ISO is een dubbelwandig en geïsoleerde rookoven met een grote ruimte van 40 bij 40 cm en is 85 cm hoog. Voor wie onder alle omstandigheden buiten wil roken is dit de ideale oven. Doordat deze oven een dubbele wand heeft die is opgevuld met een isolatiemateriaal, is afkoeling van buitenaf niet mogelijk. Deze rookoven is daardoor zuiniger in het gebruik van het hout.
In deze rookoven kun je bijvoorbeeld 40 palingen of 30 forellen, afhankelijk van de grote, eenvoudig in 1 keer roken. 

Deze rookoven is ook geschikt voor het koud roken van bijvoorbeeld zalm, zeeforel, haring, maar ook vlees en wildsoorten kunnen er in gerookt worden. Hiervoor plaats je een koud roker of Coldsmoker onderin de oven. De Coldsmoker brandt 6 tot 8 uur [ in die tijd de oven gesloten houden ] en wordt geleverd met Hickory mot voor 3 koudrook-sessies. De Coldsmoker wordt niet meegeleverd, zie hiervoor de 'Gerelateerde producten".


De oven wordt met 6 speten en 6 haken, temperatuurmeter, 1kg beuken-eikenhout en 1kg beuken-eikenmot in een kartonnen verpakking geleverd. De temperatuurmeter en de handgreep dient u zelf te bevestigen.

Bij deze rookoven kan een 6 etage rooster geleverd worden voor het roken van filets en kleinere vissoorten. (Let op: het etagerooster wordt standaard niet meegeleverd). Zie hiervoor de 6 etagerooster HM 406 te bestellen. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties onder de specificaties.

Ook kan in deze rookoven met de GA 40 gasunit (standaard niet inbegrepen) gerookt worden. Deze brandt op propaan of-camping gaz. Bij slechte weersomstandigheden buiten is de temperatuur eenvoudig vast te houden in de oven. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.

Deze dubbelwandig en geïsoleerde rookoven is uitgevoerd in Galva en kost € 335,00.

In Roestvrij staal uitvoering kost deze oven € 525,00.Levering

  • Multismoke Rookoven HM 8540 ISO Galva
  • 1kg beuken-eikenhout
  • 1kg beuken-eikenmot
  • 1 temperatuurmeter
  • 6 speten en 6 haken voor het ophangen van de vis
  • in een kartonnen verpakking

Levertijd: 1 week
Op voorraad

Merk: Help Multismoke
Uitvoering: Help

Gealuminiseerd staal / dubbelwandig en geïsoleerd

Afmeting: Help 400 mm x 400 mm x 850 mm
Brand op: Help Rookhout
Geschikt voor: Help Roken van vis, vlees, wild en gevogelte
Inhoud: Help 10 / 12 pond (bijv.: 16 tot 20 forellen of makrelen, 35 palingen)
Netto gewicht: Help 22 kg
Garantie: Help 2 jaar