Multismoke Rookoven HM 8530 XLS RVS

De Multismoke Rookoven HM 8530 XLS is er voor wie alle variëteiten van vis, vlees, wild gevogelte zowel in de zomer als in de winter probleemloos wil kunnen roken. Grote forellen [zie ook de specia...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 340,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Multismoke Rookoven HM 8530 XLS is er voor wie alle variëteiten van vis, vlees, wild gevogelte zowel in de zomer als in de winter probleemloos wil kunnen roken. Grote forellen [zie ook de speciale haken voor deze vis] als lange paling kunnen probleemloos gerookt worden in deze rookoven. De extra grote lade garandeert de gewenste temperatuur voor het roken, wat in de winter bij koud weer zeker aan te raden is. De rookoven is 30 x 30cm en heeft een hoogte van 100 cm.

De rookoven wordt geleverd met 1kg beuken-eikenhout 1kg beuken-eikenmot 6 haakjes, 6 speten en een temperatuurmeter. Aflevering in een kartonnen verpakking. U dient zelf de houten greep en de temperatuurmeter te bevestigen.

Het roken van filets is mogelijk door middel van een apart te bestellen etagerooster. Zie hiervoor de 6 etagerooster HM 306 te bestellen (standaard niet inbegrepen). Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.

Ook kan voor dit type de GA 30 gasunit (standaard niet inbegrepen) worden gebruikt die op propaan of-camping gaz brandt en een gelijkmatige temperatuur in de oven geeft. Zie "Gerelateerde producten".


Deze rookoven is uitgevoerd in Roestvrij staal en kost € 340,00.

In Galva uitvoering kost deze oven € 178,00.

Levering

  • Multismoke Rookoven HM 8530 XLS RVS (met extra grote vuurlade)
  • 1kg beuken-eikenhout
  • 1kg beuken-eikenmot
  • 1 temperatuurmeter
  • 6 kleine haken en 6 speten voor het ophangen van de vis
  • in een kartonnen verpakking

Levertijd: 1 week
Op voorraad

Merk: Help Multismoke
Uitvoering: Help

Roestvrij staal

Afmeting: Help 300 mm x 300 mm x 1000 mm
Brand op: Help Rookhout
Geschikt voor: Help Roken van vis, vlees en gevogelte
Inhoud: Help 10 / 12 pond (bijv.: 16 tot 20 forellen of makrelen, 35 palingen)
Netto gewicht: Help 14 kg
Garantie: Help 2 jaar