Multismoke Rookoven HM 12540 ISO RVS - lange vissoorten en vleessoorten

De Multismoke Rookoven HM 12540 is een dubbelwandige en geïsoleerde hoge rookoven met een grote ruimte van 40 bij 40 cm en is 125 cm. Deze rookoven heeft als voordeel door de dubbele wanden met het...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 650,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Multismoke Rookoven HM 12540 is een dubbelwandige en geïsoleerde hoge rookoven met een grote ruimte van 40 bij 40 cm en is 125 cm. Deze rookoven heeft als voordeel door de dubbele wanden met het isolatie materiaal, dat hij de temperatuur gemakkelijker constant houdt en er minder hout gebruikt hoeft te worden. Ook de kans op condens bij het koud roken is minder. Geschikt voor de langere vissoorten en vleessoorten zoals paling, grote forellen, ham en wild.

De oven wordt met 6 haken, 6 speten, temperatuurmeter, 1kg beuken-eikenhout en 1kg beuken-eikenmot in een kartonnen verpakking geleverd. De temperatuurmeter en de handgreep dient u zelf te bevestigen.

Bij deze oven kan een 6 etage rooster geleverd worden voor het roken van filets en kleinere vissoorten. (Let op: het etagerooster wordt standaard niet meegeleverd) Zie hiervoor de 6 etagerooster HM 406. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.

Ook kan in deze oven met de GA 40 gasunit (standaard niet inbegrepen) gerookt worden. Deze brandt op propaan of-camping gaz. Bij slechte weersomstandigheden buiten is de temperatuur eenvoudig vast te houden in de oven. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.

Deze rookoven is uitgevoerd in Roestvrij staal en kost € 650,00. 

In Galva uitvoering kost deze oven € 440,00.Levering

  • Multismoke Rookoven HM 12540 RVS (excl. paling)
  • 1kg beuken-eikenhout
  • 1kg beuken-eikenmot
  • 1 temperatuurmeter
  • 6 haken en 6 speten voor het ophangen van de vis
  • in een kartonnen verpakking

Levertijd: 1 week
Op voorraad

Merk: Help Multismoke
Uitvoering: Help

Roestvrij staal / dubbelwandig en geïsoleerd

Afmeting: Help 400 mm x 400 mm x 1250 mm
Brand op: Help Rookhout
Geschikt voor: Help Roken van lange vis- en vleessoorten zoals paling, grote forellen, ham en wild
Inhoud: Help 12 / 14 pond (bijv.: 30 forellen of 40 palingen)
Netto gewicht: Help 29 kg
Garantie: Help 2 jaar