Multismoke Professionele Rookoven HM 10050 VLD RVS

De Multismoke Rookoven HM 10050 VLD is een professionele rookoven voor groot gebruik. De afmetingen 100 cm hoog en 50 cm breed. De oven is dubbelwandig en voorzien van een deur die de controle geef...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 695,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Multismoke Rookoven HM 10050 VLD is een professionele rookoven voor groot gebruik. De afmetingen 100 cm hoog en 50 cm breed. De oven is dubbelwandig en voorzien van een deur die de controle geeft op het te roken product. Alle soorten vis en vlees, wild en gevogelte laten zich er goed in roken. Zeer geschikt als het om grotere hoeveelheden gaat. De aslade loopt over de gehele breedte van de oven en heeft een regelbare schuif voor de nodige lucht toevoer. Bovenop de oven een regelbare schuif van 13 cm doorsnee om warmte en rook te kunnen laten ontsnappen. 

De oven wordt met 6 speten en 6 haken, temperatuurmeter, 5kg beuken-eikenhout en 5kg beuken-eikenmot in een kartonnen verpakking geleverd. De temperatuurmeter en de houten greep dient u zelf te bevestigen.

Naast de pennen kan er in deze oven een rek voor het liggend roken gebruikt worden; de 1-Etagerooster HM 505. Je kunt ook meerdere van deze rookroosters plaatsen. Vis valt niet meer van de haken. Let wel op dat paling altijd hangend gerookt dient te worden zodat het eventuele vet van de paling eruit kan lopen. Het etagerooster wordt standaard niet meegeleverd. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.

Ook kan voor dit type de GA 50 gasunit (standaard niet inbegrepen) worden gebruikt die op propaan of-camping gaz brandt en een gelijkmatige temperatuur in de oven geeft. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.


Deze professionele dubbelwandig en geisoleerde rookoven is uitgevoerd in Roestvrij staal en kost € 695,00. In Galva uitvoering ISO kost deze oven € 795,00.

 

Levering

  • Multismoke Rookoven HM 10050 VLD
  • 5kg beuken-eikenhout
  • 5kg beuken-eikenmot
  • 1 temperatuurmeter
  • 6 speten en 6 haken voor het ophangen van de vis
  • in een kartonnen verpakking

Levertijd: 1 week
Op voorraad

Merk: Help Multismoke
Uitvoering: Help

Gealuminiseerd staal

Afmeting: Help 500 mm x 500 mm x 1000 mm
Brand op: Help Rookhout
Geschikt voor: Help Roken van vis, vlees en gevogelte
Inhoud: Help 12 / 14 pond (bijv.: 25 à 30 forellen, 10 à 12 snoekbaars of 40 palingen)
Netto gewicht: Help 27 kg
Garantie: Help 2 jaar