Multismoke Professionele Rookoven HM 15070 ISO VLD RVS

De Multismoke Rookoven HM 15070 ISO VLD is een professionele rookoven waar grote portievis, vlees, kip en wild in gerookt kunnen worden zowel warm als koud. Deze rookoven is zeer geschikt voor hore...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 2.235,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

De Multismoke Rookoven HM 15070 ISO VLD is een professionele rookoven waar grote portievis, vlees, kip en wild in gerookt kunnen worden zowel warm als koud. Deze rookoven is zeer geschikt voor horeca gebruik. De maten van deze professionele oven zijn 150 cm hoog en 70 cm breed en heeft dubbele wanden. De aslade is over de breedte van de oven met de grepen en de luchtschuif  voor het regelen van de verbranding in de oven. Dit in combinatie met de grote regelbare schuif aan de bovenkant. Door de hoogte van de oven kan boven elkaar in 2 etages gerookt worden. 

Levering Professionele Rookoven HM 15070 ISO VLD RVS

De oven wordt compleet geleverd met 1-etagerooster, 12 haken, een duidelijke temperatuurmeter, 5kg beuken-eikenhout en 5kg beuken-eikenmot in een kartonnen verpakking.

Je kunt in deze oven ook meerdere van deze etageroosters plaatsen die voor het liggend roken gebruikt kan worden. Vis valt niet meer van de haken. Let wel op dat paling altijd hangend gerookt dient te worden zodat  het eventuele vet van de paling eruit kan lopen. Er wordt standaard één 1-etagerooster meegeleverd.

Ook kan voor dit type de GA 70 gasunit (standaard niet inbegrepen) worden gebruikt die op propaan of-camping gaz brandt en een gelijkmatige temperatuur in de oven geeft. Deze kun je vinden in de "Gerelateerde producten" onder de specificaties.

Deze professionele dubbelwandig en geisoleerde rookoven is uitgevoerd in Roestvrij staal en kost € 2235,00. In Galva uitvoering kost deze oven € 1395,00.

 

Levering

  • Multismoke Rookoven HM 15070 ISO VLD
  • 1x 1-etagerooster
  • 5kg beuken-eikenhout
  • 5kg beuken-eikenmot
  • 1 temperatuurmeter
  • 12 haken voor het ophangen van de vis
  • in een kartonnen verpakking


Levertijd: 2 à 3 weken, na bestelling.
We nemen meteen contact met u op.

Merk: Help Multismoke
Uitvoering: Help

Gealuminiseerd staal / dubbelwandig en geïsoleerd

Afmeting: Help 700 mm x 400 mm x 1500 mm
Brand op: Help Rookhout
Geschikt voor: Help Roken van vis, vlees en gevogelte
Inhoud: Help (bijvoorbeeld: 40 à 50 forellen, 45 palingen, 30 à 40 snoekbaarzen)
Netto gewicht: Help 45 kg
Garantie: Help 2 jaar